Nyomtatás

Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre?

1152

Önmagatok szeretnétek maradni, és a nagy napon is képviselni rocker műfajotokat? Vagy éppen ez az a nap, amikor valami különleges, vagány szerepbe bújnál? A kulcs a részetekben rejlik, így fordíts kellő figyelmet arra, melyek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre. Egy kis odafigyeléssel garantált a vendégek azonosulása is, még a legidősebb nagymama is élvezni fogja az összhangot!

Az igazi stílus hű álomnap megalkotása a rocker esküvő kiegészítőkészletén múlik. Minden lépésnél belecsempészhettek kicsit a metál hagyományból, és egyedivé tehetitek az eseményt a kiegészítőkkel, a rocker esküvőtökre.

Kiegészítők rocker esküvőre: A pár megjelenése

Menyasszonyi ruha rocker esküvőre

A menyasszonyi ruha mindenképpen a személyiséged kifejezését szolgáltatja, így elsőként, mivel ugye Te vagy a főszereplő, ezt a történetet kell rocker kiegészítőkkel ellátni.

Maga a ruha nyugodtan lehet klasszikus, de ha a kiegészítőket szuperül odapakolod, nem mindegy például, milyen a ruha alja. Ajánlott a jó habos, bő aljú ruha, vagy pedig meríts ötletet a Guns and Roses November Rain című klipjéből. Nagyon csinos volt a menyasszony abban a ”combvillantós” menyasszonyi ruha darabban.

Egyébként nyugodtan dekorálhatod a ruhádat fekete tüllel, tollakkal, vagy akár az egész ruha lehet fekete, ha tényleg mindenkit le szeretnél nyűgözni személyiséged kiteljesedésével.

Extrák a rocker jegyespár megjelenéséhez

Tetoválások

Ne feledkezz meg a tetoválásról! Biztosan van Nektek is, itt az idő hangsúlyozni! Olyan ruhát válassz, amely kiadja, megmutatja a tetkódat, s a vőlegény se takargassa, ha jól látható   helyen szerepel. Szóval a rövid ujjú ing viselése kifejezetten ajánlott.

Bőrkabát

Ha a ruhát alkatodhoz képest már sikeresen kiválasztottad, a bőrdzseki, mint alap kiegészítő a rocker esküvőre, nem maradhat el. Szegecsekkel vagy anélkül, mindenképp kötelező a viselése. Ereszd szabadon a fantáziád, formáld még különlegesebbre, hiszen ezekből létezik egyedileg készíthető is, amit saját kérésre, egyedi szöveggel festetni is lehet. Add bele magad a részletekbe és bátran légy kreatív!

A vőlegény szintén viselhet bőrdzsekit, és attól függ, mennyire szeretnétek hangsúlyozni a rocker stílust, ugyanis akár a nadrágja is lehet farmer, szaggatott változatban. Az acélbetétes bakancs is szóba jöhet, mint kiegészítő rocker esküvőre. Nagyon vagány apróság, de annál fontosabb kellék lehet egy halálfejes zokni viselése.

Kiegészítők rocker esküvői fotózásra

Ha az esküvői fotózásra gondolunk, akkor érdemes lehet beszerezni egy vagány motort – ha esetleg nem lenne – és egy külső helyszínre kivinni a rocker esküvő kiegészítőit is a fotózáshoz.
Igaz, nem feltétlen kiegészítő, de az erős smink, füstös szem kihangsúlyozza a megjelenés stílusát, főleg a fotókon látványos a hatása.

A teljes cikk: Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek?

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből