Nyomtatás

Esküvő a vírus árnyékában: 10 trend, ami igazodik a szabályokhoz

1052

Annyi biztos, hogy az aktuális esküvői trendek év végére megváltozhatnak, ha elérjük a nyájimmunitást és újra kicsit szabadabban élhetjük az életünket. Addig viszont maradnak ezek az esküvői szokások, amiket a biztonság hívott életre.

Akik tavaly elhalasztották az esküvőjüket, bíztak abban, hogy idén már szinte úgy tarthatják meg, mintha mi sem történt volna. Én is ehhez a csoporthoz tartozom, azonban jelenleg rosszabb a helyzet, mint korábban volt. Ettől függetlenül nem feltétlenül kell lemondani az esküvőről, de aki nagy lakodalomról álmodott, annak sajnos még várnia kell. Az új szabályok és normák alkották meg az idei esküvői trendeket, amik sok szempontból egyszerűbbek és pénztárcabarátabbak, mint korábban voltak. Nézzük, pontosan mik is ezek.

Hétköznapibb viselet

Mivel a vőlegényen és a menyasszonyon kívül csak a tanúk lehetnek jelen az esküvőn, sokan nem az eddig megszokott esküvői ruhákat keresik, hanem egy olyan darabot, ami elegáns, mégsem habos-babos. Ennek előnye, hogy nem kell súlyos összegeket kifizetni, viszont később is viselhető ruhát választanak a menyasszonyok. Persze, ezt is meg lehet közelíteni arról az oldalról, hogy az álomruha most nem biztos, hogy jó döntés. Viszont cserébe választhatsz egy olyan darabot, ami nem fog a szekrényben porosodni.

Esküvői maszkok

A kiegészítők tekintetében is változnak a dolgok. A menyasszonyok már nem csak a ruhát választhatják ki, hanem egy hozzá passzoló maszkot is. A fehér szín alap, de erre jöhet valamilyen felirat, csipke, gyöngy vagy hímzés is. A vőlegény maszkok között is találni hasonlóan érdekes darabokat.

Saját készítésű smink és haj

A menyasszonyok közül egyre többen kísérleteznek azzal, hogy saját maguknak készítik el a hajukat és a sminkjüket. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy a sminkek és frizurák otthoni kipróbálásával nagyon jól el lehet ütni az időt. Ráadásul egy új hobbit is meg lehet tanulni annak, akinek engedi az ideje.

 

A teljes cikk: Esküvő a vírus árnyékában: 10 trend, ami igazodik a szabályokhoz

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből