Nyomtatás

Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

822

Korábban egyáltalán nem gondoltam fontosnak az esküvőket. Számomra leginkább csak hétvégi munkát jelentettek, hiszen a húszas éveimben felszolgálóként is besegítettem egy ismerős vállalkozásában. Teltek az évek, és az életünkben minden a helyére került: építkeztünk, családot alapítottunk és lett egy imádnivaló kutyánk is.

Mindig volt, ami fontosabbnak tűnt: garázsajtóra spóroltunk, majd új kerítésre és kertrendezésre költöttünk. Aztán amikor az autónkat is lecseréltük, végre úgy éreztük, hogy kicsit hátradőlhetünk és élvezhetjük az életet.

Fel sem merült bennem, mi készülődik a hátam mögött, hiszen nem egyszer megbeszéltük, hogy az esküvő, mint papír, egyikünknek sem jelent semmit. Talán a sok feladat, amit közösen végigvittünk, talán csak az, hogy révbe értünk, kellően megalapozta a mostani helyzetet. A párom úgy érezte, számára mégiscsak fontos lenne, hogy a felesége legyek. Persze semmi okom nem volt, hogy nemet mondjak: már régebben is megbeszéltük, ha ez bármelyikünknek számítana, akkor állnánk elébe. 

Azonban azóta is tanácstalanul állok a kérdés előtt: mégis milyen esküvőre vágyok? A majdani házamat ezerszer is elképzeltem, az esküvőmet viszont egyszer sem.

Időt legalább nyertem, mert a mostani helyzetben inkább jegeljük a témát, szeretnénk majd nyugodt körülmények között megrendezni a nagy napot. Ha a mögöttünk levő években nem siettünk sehova, most már nem kezdünk el kapkodni. Sok minden kérdéses még bennem, de az biztos, hogy nem vágyom klasszikus, habos-babos esküvői ruhára.

Szimpatikus lehetőség, hogy a polgári esküvőt előbb megtartsuk akár kettesben, és a barátokkal inkább csak egy nagy bulit csapjunk. Ehhez a vonalhoz már alapjaiban sem passzol a hercegnőruha. Az uszályos, abroncsos változatok nem csak kényelmetlenek, nem is passzolnak az elképzeléseimhez.

Szerencsére számos üzletben találni olyan menyasszonyi ruhákat, amik egész éjszaka komfortosnak bizonyulnak, de manapság akár otthonról is megrendelhetjük álmaink ruháját. Sokan nem tudják, de az ismert ruhaláncolatok gyakran komplett esküvői szettekkel rendelkeznek, ám ezek gyakran nem kerülnek ki a boltok polcaira, csak online lehet beszerezni őket. Habár onnantól kezdve, hogy valami elé odakerül az „esküvő”, vagy a „menyasszony” szócska, automatikusan sokszorosára nő az ára, de a számomra leginkább tetszetősebb fazont ezt megkerülve is be lehet szerezni.

 

A teljes cikk: Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből