Nyomtatás

Így tárold az esküvői ruhádat, hogy semmi baja ne legyen a nagy nap előtt és után

712

Az esküvői ruha tárolása egyszerű feladatnak tűnhet, hiszen ha beteszed egy ruhazsákba és bedugod a szekrénybe, valószínűleg azt gondolod, semmi baj nem érheti. Pedig az sem mindegy, milyen zsákba teszed és meddig tárolod. Íme néhány tipp, hogy biztosan épségben maradjon, akár évekig.

Sokan kerültek olyan helyzetbe, hogy idén le kellett mondaniuk az esküvőjüket, a ruhájukat pedig már előre beszerezték. Ebben az esetben viszont nagyon kell rá vigyázni, hogy a nagy napig ne történjen vele semmi. 

Milyen zsákban tárold?

Az esküvő napjáig és utána is vedd ki abból a zsákból, amiben kaptad. Ennek oka az, hogy ezek a védőhuzatok általában szintetikus anyagból készülnek, taszítják a port és a nedvességet, ez viszont hosszú távon nem tesz jót a ruhának. Ugyanez a helyzet a vákuumos zsákokkal is, amikben ráadásul furcsa szagot is elkezdhet magából árasztani.

A legjobb, ha jól lélegző, természetes anyagot választasz. Lehet kapni pamut ruhazsákot, ami tökéletes – legrosszabb esetben pedig egy pamutlepedő is megteszi.

Az egyetlen hátránya a lélegző anyagoknak, hogy ha például közel van a konyhához a szekrény, akkor bizony a kajaszagtól nem menekül meg a ruhád. Érdemes inkább messzire vinned a lakás lelkétől, vagy időről időre elvinned kitisztíttatni. Mielőtt az esküvőre felvennéd, vidd el a ruhatisztítóba, hogy friss illatú menyasszonyi ruhában töltsd el a napot. 

 

A teljes cikk: Így tárold az esküvői ruhádat, hogy semmi baja ne legyen a nagy nap előtt és után

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből