Nyomtatás

Menyasszonyok mesélnek arról, milyen esküvői ajándéknak örültek a legjobban

548

Esküvői ajándékot venni nem könnyű, és az ötödik étkészletet elkerülendő sok menyasszony vagy listát ír, ahonnan lehet választani, hogy mit veszünk meg nekik, vagy a legnépszerűbb ajándékot kéri, ez pedig a pénz. Ne sértődjünk meg, ha az ifjú pár úgy dönt, hogy készpénzzel „lepjük meg” őket, hanem legyünk megértőek: egy esküvő sokba kerül, nem beszélve a közös otthon megteremtéséről.

Ha viszont ránk van bízva az ajándék, próbáljunk meg kreatívak lenni és elkerülni a kliséket. Ha már megtiszteltek minket azzal, hogy életük legszebb napjára meghívtak, tegyünk egy kis erőfeszítést annak érdekében, hogy valóban örüljenek is az ajándéknak. Az alábbi menyasszonyok elmondják, hogy ők minek örültek a legjobban.

1. Egyedi ékszer

Melinda (32) egy családja által tervezett fülbevalót kapott.

„A nagymamám, nagynéném és anyukám együtt kreáltak nekem egy különleges gyöngy fülbevalót. A gyöngyöket nagymamám adta egy gyöngysorából, anyukám az aranyat, nagynéném pedig, aki ötvös, összeállított belőle egy gyönyörű ékszert, amiben a férjem és az én nevem kezdőbetűi finoman megjelennek. Csodaszép, imádom, ez a legszebb ajándék, amit valaha kaptam!”

2. Jelen voltak

Szilvi (25) számára az volt a legnagyobb ajándék, hogy a családja és a barátai elutaztak az esküvőjére.

„Mindig egy csodaszép „destination weddingre” vágytam és megadatott, hogy az esküvőnket Thaiföldön tarthattuk. Mivel nem volt büdzsénk arra, hogy hozzátartozókat is kiutaztassunk, nekünk az volt a legnagyobb ajándék, hogy a szüleink és a legközelebbi rokonaink, barátaink saját költségen kiutaztak velünk. Sokat jelentett, hogy ott voltak. Kettesben is jó lett volna, de így sokkal nagyobb élmény volt, azt az együtt töltött hetet sosem felejtem el!”

3. Agyagozás

Bettina (39) egy közös élménnyel lett gazdagabb.

„Egyszerű kis esküvőm volt, összesen 30 fővel, nem volt különösebben stresszes a szervezés, ezért a barátnőim az esküvő előtt megleptek egy egész napos agyagozással. Egy stúdióban voltunk, iszogattunk, nevettünk, festegettük a kis műveinket, nagyon jól szórakoztunk. A barátnőim pedig nekem adták az alkotásaikat, mindegyikük egy közös emlékünk motívumát rajzolta vagy írta rá. Kicsit be is párásodott a szemem, amikor egyesével odaadták a kis edényeiket. Azóta ezeknek külön helye van a vitrinben és erre a szuper napra emlékeztetnek!”

4. Receptkönyv

Orsi (27) egy különleges receptgyűjteményt kapott a családjától.

„Nagyon szerettem a nagymamámat, kiskoromban nála töltöttem a nyarakat vidéken. Fantasztikus szakácsnő volt, senki nem csinált nála finomabb sütiket. Sajnos az esküvőm előtt pár évvel meghalt, így a nagy napomon nem lehetett ott, amit nagyon sajnáltam. Anyukám és a testvérei viszont összegyűjtötték a legfinomabb süteményeinek receptjét és egy szép könyvbe köttették, amibe nagymamám fotója is belekerült. Mondanom sem kell, sírtam, amikor megkaptam, mert így valahol a nagyi is részese lett az eseménynek.”

 

A teljes cikk: Menyasszonyok mesélnek arról, milyen esküvői ajándéknak örültek a legjobban

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből