Nyomtatás

Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

847

Az esküvőn kulcsfontosságúak a jól megválasztott édességek és italok, hiszen ezek nagyban fokozhatják az esemény hangulatát. Azon gondolkozol, hogyan tudnád feldobni életed nagy napját úgy, hogy egyben az édesszájúaknak is kedvezel? Ha egy igazán különleges esküvőre vágysz, akkor a fagyi, a koktélok és a fánk világát egyszerűen imádni fogod!

Esküvői fagylaltcsodák

A nyári esküvők nagyszerű kiegészítője lehet a fagyi, hiszen szinte mindenki szereti, ráadásul jólesően hűsít és a különböző ötletekkel, kiegészítőkkel látványelemnek sem utolsó. Rendelhetsz az esküvődre jópofa retró fagyis kocsit, amit nem csak a gyerekek, de a felnőttek is imádni fognak, hiszen nekik kedves emlékük lehet Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri.

A fagyihoz választhatsz a sétáló kelyhek mellett igazán különleges tölcséreket is csoki- és színes cukorbevonattal. Az exkluzív fagylaltbárban elkészítik neked álmaid fagyikelyhét, akár laktóz- és cukormentes változatban is. Választhatsz a különböző feltétek és kiegészítők közt. A gyerekek és az igazán édesszájú felnőttek imádni fogják a különböző színes cukorszóratokat, rolettiket vagy akár a gumicukrot.

Ne feledkezzünk meg azonban a gyümölcsökről sem, melyek nem csupán egészséges, üdítő és finom kiegészítői a fagylaltkelyheknek, hanem a látványélményt is fokozzák. Így a fagyi, mint édesség igazi gasztronómiai élményt nyújt majd a nagy napon.

 

A teljes cikk: Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből