Nyomtatás

9 esküvői papírdekoros, akiknek a munkáját látnod kell

823
Nincs ötleted az esküvői meghívót illetően és a papírdekorációk stílusának megtervezése is hátra van? Olyan profi szolgáltatókat gyűjtöttünk egy csokorba, akik nemcsak az elegáns esküvői meghívó, de a nagy nap teljes körű papírdekorációjának megvalósításában is a segítségedre lesznek!

 

Wild Heart Botanic

Fotó & nyitókép: Love Fern Weddings

Rácz Katalin a  Wild Heart Botanic grafikusa mestere az esküvői meghívó, ültetőkártya és papírdekoráció kreatív megjelenítésének. Ki ne örülne egy elegánsan kivitelezett, rétegezett meghívó szettnek, ami visszaköszön majd az esküvői asztalokon is? Ha pedig fontos számotokra, hogy újrahasznosított papírra kerüljenek az információk és kedves üzenetek a vendégeid számára, jó helyen jártok. Egy romantikus alapon a múltidéző viaszpecsét is elegánsabban mutat!

MAGRA Design

Fotó: Saghy Foto

A MAGRA Design megálmodója, Sárvári Marianna számára nincs olyan esküvői meghívó design, ami lehetetlen. Legyen az álmod egy romantikus rózsás szett, egy egzotikus hangulattal megáldott menükártya, vagy egy modern, belevaló, koncert hangulatú papírdekoráció, Mariannára biztos számíthatsz. Ha pedig a meghívóba a saját eljegyzési fotótokat is becsempészitek, még személyesebb lesz az így átadott meghívó!

Kurfli calligraphy

Fotó: Mihaly Blaubacher Photography

A különleges naphoz különleges esküvői papírdekoráció illik. Van egy izgalmas motívum a helyszínen? Van egy kedvenc virágod? Esetleg a hagyományostól eltérő alakzatot vagy anyagot keresel? Hagyd, hogy a Kurfli calligraphy kalligráfusa gondoskodjon minden részletről, legyen szó papír, fa, plexi vagy bármi mára írt ültetőkártyáról, menülapról és esküvői meghívóról. Engedd szabadjára a fantáziád és a profi kezek megvalósítják az elképzeléseid.

 

A teljes cikk: 9 esküvői papírdekoros, akiknek a munkáját látnod kell

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből