Nyomtatás

Útmutató a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásához – 2.rész

161

Ez a bejegyzésem a második része egy három részes sorozatnak, amely abban lesz a segítségedre, hogyan is találhatsz rá te is a tökéletes esküvői helyszínre. Boldog békeidőkben is nagyon hasznosak az itt leírt gondolatok, de ebben a karanténos, bizonytalan időszakban különösen melegen ajánlom minden esküvőre készülőnek.

Mivel egy esküvő óriási kiadást jelent, nagyon fontos, hogy az esküvői költségvetés legnagyobb részét képező tétel, az esküvői helyszín a lehető legkörültekintőbben és legalaposabban legyen kiválasztva.

Harmadik lépés - ajánlatkérés

Ha összeállt a szimpatikus esküvői helyszín lista, kérjétek be tőlük az árajánlatokat és a szabad időpontokat. Érdemes már az ajánlatkérés alkalmával kérni tőlük fotókat, videókat, hiszen sok esküvői helyszín weboldala sajnos nem a legkorszerűbb és nem láthatóak friss képek és felvételek róluk. Ha külföldön éltek, akkor meg pláne fontosak a képek és a videók,  hiszen ki tudja, hogy Ti mikor fogtok tudni legközelebb hazajönni egy helyszínbejárásra.

Negyedik lépés – szelektálás

Az ajánlatok bekérése után jön a feszült várakozás. Sok helyről gyorsan választ fogtok kapni, de lesz olyan esküvői helyszín, ahonnan nem érkezik majd válasz. Ez nem egyedi eset, főleg most nem… Sok hotel, és sok étterem jelenleg zárva van. Vannak olyan helyek, ahol az üzletvezetők végzik az ajánlatok kiküldését, akik lehet, hogy csak heti egyszer nézik a bezárás alatt az e-mailjeiket, szóval ne adjátok fel és ilyenkor nyugodtan hívjátok fel őket telefonon. De azért ne egy nap után, hagyjatok kis időt mindenkinek a válaszadásra.

 

A teljes cikk: Útmutató a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásához – 2.rész

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből