Nyomtatás

Dráma a bevásárlóközpontban: saját menyasszonyát élesztette újra a férfi

575

Vásárlás közben rosszul lett egy 35 éves nő az egyik budapesti bevásárlóközpontban, amelyet követően újra kellett éleszteni – számolt be az Országos Mentőszolgálat.

Azt írták, hogy az eset még hétfőn történt. Miután a nő rosszul lett, a helyszínen lévők a mentésirányítás instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett. Akkor a mentésirányító riasztotta a legközelebbi esetkocsit, miközben folyamatosan instruálta a nő vőlegényét az újraélesztés lépéseire.

A vőlegény és a többi járókelő egymást váltva küzdött a nő életéért, miközben egyikük elrohant a plázában kihelyezett félautomata defibrillátorért. A mentősök perceken belül megérkeztek, és emelt szinten folytatták az újraélesztést.

Bár az ellátás még sokáig zajlott a helyszínen, az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők

– írta a mentőszolgálat, amely mielőbbi felépülést kívánt, és gratulált az életmentésben részt vevőknek.

| Forrás: index.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből