Nyomtatás

Így buliztak az olimpikonok Iszak Esztiék esküvőjén: Hosszú Katinka is feltűnt – fotók

747

Gyurta Dani és Iszak Eszti esküvőjén fergeteges hangulat lehetett, hiszen az egyik bennfentes úgy nyilatkozott róla, hogy álomszerű, igazán filmbe illő napot tudhatnak maguk mögött. Természetesen a sporttársakat is vendégül látta az ifjú pár, így Hosszú Katinka és Gyurta Gergely is megjelent a ceremónián.

Mint azt a Blikk is megírta, Iszak Eszti és Gyurta Dani a legnagyobb titokban szombaton kimondták egymásnak a boldogító igent. Mindössze egy évig jártak jegyben, de a lánykérés hírét is megtartották maguknak pár hónapig. Mint kiderült, a Le Til Kúriában tartották a ceremóniát, ami után több napig buliztak, akárcsak az amerikai filmekben. A műsorvezető gyönyörű, hercegnős menyasszonyi ruhában tündökölt, az esküvői táncukról, illetve az oltár előtti pillanatokról pedig szintén kikerült néhány felvétel, amelyeket a barátaik osztottak meg.

Az esküvőn természetesen a vőlegény testvére, Gyurta Gergely is megjelent a párjával, akik igencsak jó társaságot találtak maguknak, mivel Hosszú Katinkával és kedvesével buliztak együtt. Az olimpikonok közös fotót is tettek közzé a különleges eseményről, amelyen jól láthatóan remek hangulatban telt.

A teljes cikk: Így buliztak az olimpikonok Iszak Esztiék esküvőjén: Hosszú Katinka is feltűnt

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből