Nyomtatás

Szerzi.hu: egy szuper applikáció a családjog és az ingatlan adás-vétel területére is

490
Mivel ma már kifejezett elvárássá vált, hogy minden ügyünket akár otthonról és egyszerűen intézhessük, a szerzi.hu csapata létrehozott egy olyan online automatizált platformot és Appot, amelyben a jogszabályokkal folyamatosan aktualizált és érthető szerződéseket lehet gyorsan és hatékonyan generálni. A platformhoz csatlakozott ügyvédek kérésre átnézik a dokumentumokat, és gondoskodnak arról, hogy a felhasználó jogi akarata érvényesüljön a szerződésen keresztül – mutat rá a startup alap ötletére Kiss Szilvia ügyvezető igazgató.

A platformon elérhető szerződések hasonlítanak a klasszikus szerződés sablonokhoz, de ahelyett, hogy szerkeszthető PDF-ben a pontok kitöltésével vesződnénk, az oldal a kérdésekre adott válaszokból generálja a szerződést. Jelenleg az egyszerű adásvételi szerződéstől kezdve a megbízásokon át a végrendeletig a dokumentumok széles skáláján válogathat a felhasználó.

Rapid vagy komplex jogi tanácsadás

A felhasználónak egy gombnyomással lehetősége van egy 20 perces, rapid jogi tanácsadást kérni, amely szöveges chat, vagy videó hívás formájában is működhet. Amíg a tanácsadás fut, a rendszer a háttérben legenerálja az online jogi tanácsadásról szóló szerződést, intézi a számlázást, és a kifizetést is. Ezt követően lehetőség van az ügyvéd értékelésére is.

A platformra regisztrált ügyvédek a jogi pálya legkülönbözőbb területeiről kerültek ki, így komplex jogi kérdésekben is kompetensen tudnak választ adni a felmerülő kérdésekre.

Tervezhető költségek

Kiss Szilvia kiemelte, a szolgáltatások igénybevétele nem tartalmaz rejtett költségeket, felárakat. A felhasználó előre megtekintheti, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az igénybe vett szerződésgenerálás, vagy online jogi tanácsadás, és ez alapján mérlegelhet, hogy szeretné-e a szolgáltatást.

Szakemberek

A Szerzire regisztrált ügyvédek kötelesek igazolni végzettségük hitelességét, és az Ügyvédi Kamara nyilvántartásában a Szerzi ellenőrzi őket, mielőtt regisztrációikat aktiválja. Ezzel tudja a platform garantálni, hogy felhasználói minőségi szolgáltatást kapnak, ellenőrzött szakemberektől.

szerzi2

A fentiek fényében a Szerzi tehát egy egyszerű és könnyen kezelhető platform, mely gyorsan elérhető megoldást kínál a modern jogi kérdésekre. A tranzakciók növekvő száma is azt igazolja, hogy úgy a magánszemélyek, mint a vállalkozások számára hasznos alkalmazást sikerült bevezetni a magyar piacra.

| A hír szerzője: OGH Hírügynökség
|  A Hungarian StartUp Report letölthető ezen a linken


Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből