2018. május 26., szombat - Fülöp

Hófehér Álom Esküvőszervezés

hofeheralom"Álmodjátok meg... Meséljétek el... és valósítsuk meg EGYÜTT!" Több, mint 12 éves szakmai tapasztalattal, több száz lebonyolított esküvővel, igény esetén teljes esküvői szolgáltatói csapattal rendezvényhelyszín, catering,  zenekar (DJ, fotó-videó,vőfély, ceremóniamesterdekoráció, különlegességek, stb)...

Legyen szó kisebb vagy nagyobb esküvőről, tanácsadásról, rész- vagy teljes szolgáltatásról -> fordulj hozzánk bizalommal! :)

Nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki? Nincs időtök kereséssel, telefonálással foglalkozni? Mi szívesen átvállaljuk és kalauzolunk benneteket végig a tervezési, döntési folyamatokon Segítünk a számotokra legmegfelelőbb helyszín és szolgáltatói csapat kiválasztásában és biztosítjuk, hogy Nektek ne legyen más dolgotok a nagy napon, mint a családdal, barátokkal ünnepelni.

Az esküvő megszervezése csak fél siker. Ki fogja levezényelni az esküvőt? Ki figyel a részletekre? Ki biztosítja azt, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon?

Ti akarjátok szervezni az esküvőtöket? Viszont nem tudjátok:  hol kezdjétek? Mire érdemes odafigyelni a szolgáltatók kiválasztásánál? Mik a szokások? Stb. Hasznosítsátok szakértői tanácsainkat és valósítsátok meg, amit erre a napra megálmodtatok!  A tanácsadás célja, hogy segítséget kapjatok az esküvőtök megszervezéséhez. 


​​MUNKATÁRSAINK ELÉRHETŐSÉGE

Pélyi Veronika -Esküvőszervező / Tréner

Mobil: +36 30 799 89 90

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vörös Judit - Esküvőszervező

Mobil: +36 20 418 08 04

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ajánlatkérés>