2018. január 16., kedd - Gusztáv

Hírek, érdekességek

telieskuvo1Amikor egy jegyespár igazán különlegesé akarja varázsolni a nagy napot, akkor el kell felejteniük a közhelyeket. Ez az alapszabály már a dátum kiválasztására is érvényes, így a szokásos májustól szeptemberig tartó periódus helyett inkább egy téli időpontban érdemes gondolkodni. Elmondom, miért.

eskfotos1Eredményt hirdettek a világ legnépszerűbb esküvői fotópályázatán. A Junebug Weddings tavalyi versenyére több mint kilencezer fotó érkezett be, ezekből választották ki azt az ötvenet, amely bekerülhetett a legjobbak katalógusába. Az idei kollekcióért az alvó nagymamáktól egészen az intim csókokig odáig van a szívem. Ezek a csodálatos pillanatok időtlenek.

harry hercegAz egész világ Meghan és Harry leendő esküvőjének lázában ég. Miközben a két fiatal nagy erőkkel szervezi májusi lakodalmát, több olyan részlethez ragaszkodik, ami nem megszokott egy királyi esküvőn Többek között a színésznő azt tervezi, hogy édesanyja, Doria kísérje az oltárhoz, ami miatt már összeveszett a családjával.

allatiÉletünk nagy napját szeretjük megosztani szeretteinkkel, legközelebbi hozzátartozóinkkal és barátainkkal, hiszen jó esetben egyszer történik meg életünkben. Miért ne tehetnénk ugyanígy négylábú kedvenceinkkel is? Manapság nem elhanyagolható esküvői trend a házikedvenceink aktív részvételével szervezett fotósorozatok készítése, hiszen ezek az állatok életünk szerves részét képezik, családtagok.

esk5A keszthelyi Balaton Színházban február 3-án, 10-18 óra között rendezik meg a X. Esküvő kiállítást. A díjmentesen látogatható kiállításon számtalan szolgáltató mellett az esküvőhöz kapcsolódó előadásokkal és tanácsadással, tánc, smink, frizura és természetesen esküvői ruha bemutatóval várják az érdeklődőket a szervezők.

ProWein2018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

eskuvo vasar budapestA kétnapos rendezvényt már 13 éve rendezik meg – ezúttal 2017. január 28-29-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében – érthető módon - hatalmas érdeklődéssel kísérve.

esk22018-ben immár 24. alkalommal szervezi meg intézményünk az Esküvői Kiállítást a házasulók számára, bemutatva az aktuális esküvői trendeket, s az esküvői szolgáltatások széles körét. Az Anyakönyvi Hivatal a kiállítás ideje alatt a párok számára ügyeletet tart, így lehetséges a helyszínen az esküvői időpontok lefoglalása is.

esk2018Bár még csak november van, a jövő év őszi trendjei már bemutatkoztak a kifutókon. A hétköznapi ruhák mellett azt is megmutatták a tervezők, hogy milyenek lesznek a jövő év legdivatosabb menyasszonyai. Az egyszerűbb, letisztult és elegáns fazonok mellett a csipkés, rátétes vagy csillogó ruhák is nagy szerepet kapnak...