2018. szeptember 25., kedd - Eufrozina

Hírek, érdekességek

lakasAz új kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A már jól ismert és magas színvonalú tavaszi OTTHONDesign kiállítást továbbgondoltuk, a korábbi partnerek mellett új szereplőkkel is kiegészült szakértői csapattal fejlesztettük és még tartalmasabb, izgalmasabb programokkal várjuk a résztvevőket.

beautyÚj időszámítás a szépségipari rendezvények világában! Várunk a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon 2018. október 26 és 28. között a Hungexpón! Akár szakember vagy, akár csak eltöltenél egy varázslatos hétvégét a szépség és a stílus jegyében, ez az új rendezvény Neked szól!

eskuvo gyorA tökéletes házasságkötés hozzávalóit mutatja be Északnyugat-Magyarország legnagyobb esküvő kiállítása, az Igen Igen Esküvőmagazin szervezésében, a győri Duna Centerben. 2700 m2-en számos kiállító és változatos programok várják az esküvőjükre készülő párokat és az esküvő iránt érdeklődőket.

eskuvo fehervar"Egy helyszínre gyűjtöttük azokat a szakembereket, akik egész évben azon dolgoznak, hogy színvonalas szolgáltatásaikkal tökéletessé tegyék Nektek a Nagy Nap minden apró részletét. Megspóroljuk Nektek a keresgélést, az időpont egyeztetéseket, az utánajárást" - üzenik a szervezők.

eskuvo sopronImmáron 6. alkalommal szervezik meg a minden évben nagy népszerűségnek örvendő Soproni Esküvőkiállítást. Az idei esemény dártuma 2018. október 7. Ebben az évben is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel várnak minden esküvő előtt álló jegyespárt és kedves érdeklődőt a megszokott színvonalon.

salon logo blackGondoltad volna, hogy hangulatosabb és praktikusabb lehet a lakásod, ha a nappaliban lógó csillár mellé többféle kiegészítő világítótestet tervezel? Fogadjunk, hogy tartasz az izgalmas tapétáktól, és merész falburkolatoktól, mert azt hiszed, túlságosan hivalkodó lenne a végeredmény!

esk miskolcEsküvőt szervezni többet jelent, mint pusztán egy esemény zavartalan lebonyolításáról gondoskodni, az odaadás és az elkötelezettség tesz egy ünnepséget valódi ünneppé. Ez a neked való, káprázatos expó, ahol mindent megtalálsz a Nagy Napra. A 400 kiállító szenvedélyes menyasszonyrajongó, remek, profi társaság, szenzációs kínálattal.

esk tavszCsak mert egyedi, vagy mert spórolni szeretnél, esetleg azért, mert mindenhol jó, de legjobb otthon – legen bármi az indok, az otthoni esküvőre, néhány részletet nem árt átgondolni, ha ezt választod. Egyre divatosabbak az otthon rendezett lagzik, vagy akár teljes esküvők, olyannyira, hogy az esküvőre készülő ismerőseim szinte kivétel nélkül fontolóra vették ezt a lehetőséget.

esk dekorNagyon megkívántam most a színeket. A legtöbb idei menyasszonyom halványrózsaszínben álmodik. Szeretem én is nem mondom, de néha jó lenne kilépni a komfortzónából és egy kicsit bevadulni, vagy legalább merészebb színpárokkal dolgozni… Itt van például ez a vidám sorozat, ahol a pinkek mellé egy kis narancs, sárga és egy csepp kék is került.