2018. március 24., szombat - Gábor

Hírek, érdekességek

gardenexpo2017Az első melengető napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki imád a virágágyásban bíbelődni, más a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében.

stresszA legtöbb nő már kislánykorában arról álmodozik, milyen lesz majd a nagy nap: gyönyörű fehér ruhában vonulunk végig az ámuló tömeg előtt, tökéletes sminkkel, hajjal és a lehető legnagyobb boldogságban. Azonban ez sajnos rengeteg előkészületet igényel, és sok ponton hiba csúszhat a számításainkba. Fontos néhány óvintézkedést tenni, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket.

levendulaA tavasszal együtt elkezdődött a hivatalos esküvő szezon is. Ha idén lesz az esküvőd, és még nincs kész minden a nagy napra, akkor jól jöhet néhány tipp. Azt már megmutattuk, milyen fő trendek hódítanak 2018-ban a lagzikon, és már a koszorúslányok idei kedvenc ruhaszínét is elárultuk.

penz1Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy mennyiből szeretné kihozni az esküvőjét. Az összeget szorozd meg kettővel, ugyanis körülbelül annyi lesz a végösszeg!  A legtöbben viszont meghatározott pénzösszegből gazdálkodnak, így érdemes előre költségvetést készíteni. Érdemes minél több szolgáltatótól árajánlatot kérni, hogy árnyaltabb képet kapjatok arról, hogy mit kaptok a pénzetekért.

handmruhaMost még talán nem érezzük az időjárás miatt, de az igazi tavasz nemsokára itt lesz, ilyenkor pedig "kötelezőnek" érezzük, hogy felfrissítsük a ruhatárunkat. A nyári szezon mellett rengetegen tűzik ki esküvőjüket erre az évszakra is, hiszen ez a megújulás jelképe, a kellemes meleg pedig ideális környezetet biztosít a ceremóniához - így nem is fog megfagyni vagy megsülni a násznép.

esk5Felejtsd el a magas sarkút Homok és magas sarkú cipő: nem jó barátok… Ha mindenképpen szeretnél cipőt, válassz egy szexi lapos talpút gyöngyökkel, csillámkövekkel, kristályokkal, de az sem gond, ha a cipőt a szobában hagyod, bár a homok (főleg, ha nem fehér) nagyon fel tud forrósodni.

varvavart logoA Magzatgyermekek Világnapja alkalmából szervezett demonstráción neves zenészek és közéleti személyek szólalnak fel az élet védelmében és a még anyaméhben élő embertársaink élethez való joga mellett. A szervezők egy Virtuális Inkubátor Programot indítanak útjára, amely a szülés előtt álló válságos helyzetben élő anyáknak kíván segíteni.

napi akcios ajanlatokKedves olvasónk! Hadd adjunk tippet hétfőre és keddre 1-1 napra, ahol megtalálja a legjobb termékeket, a legjobb áron. Előre súgunk, a napi ajánlatról! Hétfő: kihúzható páraelszívó és páraelszívó, hangprojektor, Smart Ultra HD 4K HDR LED TV, elöltöltős mosógép, vezeték nélküli hangszóró, retróhűtőszekrény vörös színben.

bride2Polgári szertartáson szinte minden ember járt már legalább egyszer az életében, ezért bizonyára neked is meglehetősen pontos képed van arról, milyen események követik egymást, vagy mire számíthatsz. Ugyanakkor a saját esküvőd szervezésekor ezernyi kérdés merülhet fel benned, ezért összefoglaltuk, hogy mit érdemes tudnod a polgári szertartásról.