2017. június 29., csütörtök - Péter, Pál

Hírek, érdekességek

eskuvoTe is elgondolkoztál már azon, hogy hol mondanád ki legszívesebben a boldogító igent, igaz? Összegyűjtöttük a legkülönlegesebb magyarországi esküvői helyszíneket, ahol garantáltan csodálatos lesz a nagy napod!

esk rozsaszinAkár menyasszonyként, koszorúslányként vagy vendégként várod az esküvői szezont,biztosan örömmel fogod hallani, hogy az esküvői divatban végre igazán a természetesség dominál. A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket az ifjú feleség, modellből lett fotós, állított kamera elé. Nézzétek!

marriage2A jó házasságnak igen kedvező hatásai vannak a benne élők egészségére. Különösen az évtizedeken keresztül működő kapcsolatok befolyásolják pozitívan a házastársak fizikai és mentális állapotát.

vofelyIsmét tizedik alkalommal kerül megrendezésre ez a három napos fesztivál, amely napok a kezdetektől fogva piros betűvel vésődtek be az ajakiak kalendáriumába. A rendezvény létrejöttét a hagyományok őrzése és ápolása motiválta.

esk tavszA nyár az egyik legjobb választás az esküvő időpontjának kitűzésére. Ha eddig nem is gondoltad így, a most következő dekorinspirációk után biztosan egyetértesz majd! Ha az esküvőd időpontját nyárra tűzted ki, a helyszín pedig egy zöldellő kert, akkor most alaposan feltankolhatsz inspirációból! Persze, ha egyelőre csak álmodozol a nagy napról, akkor is itt a helyed:

nasznepItt a nyár és ezzel nem csak a strandolás szezonja köszöntött be, hanem a menyegzőké is. Ha te is esküvőre mész, de nem tudod mit vegyél fel, segítünk! A ruhának mindig illeszkednie kell az adott esemény milyenségéhez. Alapvetően az esküvő ünnepi esemény, így érdemes az elegáns, visszafogott ruhák közül válogatnod.

eskRuha feketeIrtóztok a habos-babos ruha gondolatától? Szeretnétek eltérni a hagyományos húsleves + töltött káposzta menütől? Nem tudjátok, mi legyen az esküvőtök témája? Akkor ez a cikk nektek szól! Megmutatjuk, 2017 nyarán melyek a legnagyobb trendek az esküvők terén. Annyi biztos: ha valami különlegesre vágytok, bőven lesz miből inspirálódnotok!

harisnyaNem tudod, milyen harisnyát vegyél fel a menyasszonyi ruha alá? Akkor válassz a gyönyörű, direkt erre az alkalomra készült esküvői harisnyák közül, hogy igazán különleges legyen az összhatás! 2017 legtrendibb menyasszonyi ruhái között jó néhány lábvillantós darab szerepel. Ha te is ilyet választottál magadnak a nagy napra, akkor a következő kérdés biztosan megfordult már a fejedben: milyen harisnyát húzz a ruha alá?

esk ruharozsaszin2016 -ban az év színe volt a rózsakvarc, 2017-ben pedig csodás menyasszonyi ruhaköltemények hódítanak ebben a szép visszafogott színben. A hófehér szín nagyon kevés menyasszonynak áll jól, így klasszikussá vált a törtfehér, a bézs, az ekrü is. Mindezek az árnyalatok kicsit elmozdulnak valamilyen más árnyalat felé, amely úgy árnyalja a fehéret, hogy közben harmonizál az arcbőr árnyalatával.