2018. július 16., hétfő - Valter

Hírek, érdekességek

eskbaki1Az esküvők néha bunyóval és pofozkodással végződnek a házasodni készülő párok nagy napján. Sokszor az alkohol a felelős a botrányokért: nemcsak a párok kaphatnak össze, a vendégek között is tettlegességig fajulhat egy-egy nézeteltérés. Ön járt már botrányba fulladt esküvőkön?

esk helyszinNem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint imádom az esküvőket  Idén négy meghívást is kaptunk ezért örülök, hogy miután én már túl vagyok a szervezésen, legalább tudom más szemmel (pl. bloggerszemmel) is nézni az esküvői helyszíneket.

eskfotos1Most, hogy már mindenkinek fényképezős mobiltelefonja van, illetve a digitális gépek sem drágák, egyre kevésbé szokás profi fotóshoz menni. Ez alól talán az esküvő kivétel mindenkinél, ha már egyszer „csinibe vágjuk magunkat”, meg amúgy is ez életünk nagy napja, természetes, hogy a legjobbat akarjuk kihozni magunkból a fotókon is.

Dübörög az esküvői szezon, és bizony tudjuk, hogy a nagy nap előtt sesk kenyerok-sok apróságra kell figyelni. Az sem mindegy, milyen köszönőajándékkal kedveskedünk a násznépnek. Imádjuk az esküvői szezont, mert minden évben felfedezünk valami izgalmasat.

vofelyHorváth Szilárdnak idén negyven esküvője van betáblázva. Ő maga egyetlen lagzin sem iszik, és volt már olyan lakodalmon, ahol a menyasszony lelépett – de ezt is megoldotta.– Bevallom, nekem még a szó is új. A ceremóniamester nem ugyanaz, mint a vőfély?

viccesMiközben a lányok a nagy igen kimondásáról ábrándoznak, nem kalkulálják bele Murphy törvényeit a dologba: eleső fotósok, repülő menyasszonyok, koppanó homlokok, és minden, ami csak megtörténhet (a násznép legnagyobb örömére).

torta 2018Van néhány dolog, amire nagyon oda kell figyelni. A jegyespárok a helyszín, a ruhák és a díszítés kiválasztása mellett gyakran nem fordítanak elegendő figyelmet az esküvői torta kiválasztására. A hőmérséklet, a vendégek ízlése vagy a helyszín adottságai nagy mértékben befolyásolhatják a torta – és ezáltal a lagzi – sikerét.

penz1Az esküvőszervezőket kikérdező Huffington Post szerint jó pár olyan szokás létezik, amire teljesen fölösleges költeni. Az elsőszámú tanácsom így hangzik: ne költs olyasmire, amit tulajdonképpen nem is érzel fontosnak” – foglalta össze az egyik esküvőszervező. Szerinte még az esküvői tortát is simán ki lehet hagyni

nikonA Nikon Európai Esküvői Közösségének 2017-es létrehozását követően a Nikon bemutatja első esküvői fényképezési lookbookját – egy illusztrált útmutatót a klasszikus, az aktuális és a feltörekvő trendekhez – a Nikon válogatott, kiemelkedő európai esküvői fotósokból és véleményvezérekből összeállított testületének előrejelzései alapján.