2017. augusztus 20., vasárnap - István

Hírek, érdekességek

kutyaseskEz a pár annyira szerette két kutyáját, hogy úgy döntött, se koszorúslányra, se vőfélyre nincs szükségük mellettük, sőt, még az esküvői fotókra is felvették őket. Ilyen cuki ötletet még nem láttunk. Mivel világ életemben voltak kutyáim, macskáim, teljesen természetesnek érzem, hogy ezek a négy lábú kis szőrgombolyagok is épp úgy a család részét képezzék, mint az emberek.

eskruha legnagyobbKétségtelenül a világ egyik legizgalmasabb és egyben legnehezebb dolga eldönteni, hogy milyen esküvői ruhát viseljünk a nagy napon. Bizony, ez egyszeri alkalom, és mindenki a legcsodálatosabb szettre vadászik, így nem egyszerű letenni a végső voksot egy tervező mellett sem. Kiváltképp, ha te magad is szakmabeli vagy.

gyemantA libanoni Gaelle Najarian és Hovig Yessayan esküvőjét egy szó jellemezi a leginkább: extravagáns! Az eseményen nem csak a menyasszony ruháit és kiegészítőit borították gyémántok, de a dekoráció minden részletét is! Gaelle egy ékszerészhez ment hozzá, így nem meglepő, hogy a maximumon túl teljesítettek, ami a csillogást és a drágaköveket illeti.

barokk eskSzokványos lagzira készültek Szentendre főterén, de végül egy opera fináléjában találták magukat. A közönség, a friss házasok és a Szentendrei Teátrum társulata is jól járt a bátor megoldással. A sevillai borbély bemutatója a Szentendrei Teátrumban. Az előadás a főtéren volt, és a szervezők nem sokkal a kezdés előtt tudtak meg, hogy a színpadhoz közeli vendéglőben lakodalom készül.

tancVilágviszonylatban is újdonságnak számító projektet indított a napokban a mesterséges intelligenciával és gépi tanulással foglalkozó magyar startup, az Ultinous és a Randivonal.hu. Az Ultinous által kifejlesztett algoritmus jóval többet tud, mint a korábban már ismert szoftveres arcfelismerő rendszerek.

barokkgyorImmár 25. alkalommal kerül megrendezésre a győri Barokk Esküvő, melyen a vőlegény és menyasszony több ezer ember előtt fogad egymásnak örök hűséget, a barokk kort idéző ceremónia szerint. Győrben 1993 óta hagyomány a múltidéző barokk esküvő, mely rengeteg győrit és érdeklődő turistát vonz, illetve a város egyik legnépszerűbb fesztiváljává nőtte ki magát.

esk djVannak ugye azok a zenék, amikről az ifjú pár direkt kiköti, hogy az esküvőjükön nem játszhatja se a zenekar, se a DJ, ha a fene fenét eszik se, bárki kéri, bármilyen korrupcilovettát lobogtatva, és/vagy könnyek között részegen rimánkodva. A fivethirtyeight statisztikatudorai állították össze egy mérsékelten tudományos igényű toplistát 200 esküvő és több tucat esküvői DJ adatai alapján.

csokorTényői párt adnak össze a győri barokk esküvőn, augusztus 11. és 13. között - jelentette be a szervező Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója hétfőn sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen. A menyasszony és a vőlegény több ezer ember előtt, a 17. és 18. századot megelevenítő környezetben és ruhában fogad egymásnak örök hűséget augusztus 12-én.

balatoni eskTavasszal és nyáron nehezen lehetne megfelelőbb helyszínt találni az esküvőhöz, mint a Balaton. Akár fedett helyen, akár szabadtéren szeretnétek tartani az esküvőtöket, a Balaton partján csak megtaláljátok a tökéletes helyszínt. Esküvői képek balatoni panorámával, szertartás és lagzi.