2017. augusztus 20., vasárnap - István

Ezek az idei nyár legnagyobb trendjei

eskRuha feketeIrtóztok a habos-babos ruha gondolatától? Szeretnétek eltérni a hagyományos húsleves + töltött káposzta menütől? Nem tudjátok, mi legyen az esküvőtök témája? Akkor ez a cikk nektek szól! Megmutatjuk, 2017 nyarán melyek a legnagyobb trendek az esküvők terén. Annyi biztos: ha valami különlegesre vágytok, bőven lesz miből inspirálódnotok!

Szivárvány, unikornis és mesés hangulat

A tündérmeséket idéző esküvők régóta terítéken vannak, idén azonban még mesésebb hangulatot teremthettek a nagy napra. Ha szeretitek az unikornisokat, a szivárványokat és mindent, ami csillámporos, rózsaszín ködben úszik, akkor legyen ez az esküvőtök témája! Idén nem ciki túltolni a lufikat, a rózsákat, a tűzijátékot vagy akár a színes festékporokat, amikkel az egész násznép kedvére szórakozhat.

A fekete többé nem tabu! 

Az esküvői trendeket elnézve egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fekete menyasszonyi ruha – természetesen nem nálunk. Itthon ugyanis valószínűleg az elképzelhetetlen kategóriába esik a sötét ruha, köszönhetően a hagyományainknak, ha azonban szétnézünk az Instagram feneketlen tengerében, rájövünk: igenis van, aki bevállal egy ilyen merész választást. A fekete menyasszonyi ruha ugyanúgy elegáns és kifinomult, csak a megfelelő – leginkább modern – fazont kell megtalálni.

 

A cikk folytatása itt olvasható