2017. december 18., hétfő - Auguszta

Mutatjuk a jövő év legdivatosabb esküvői ruháit

esk2018Bár még csak november van, a jövő év őszi trendjei már bemutatkoztak a kifutókon. A hétköznapi ruhák mellett azt is megmutatták a tervezők, hogy milyenek lesznek a jövő év legdivatosabb menyasszonyai. Az egyszerűbb, letisztult és elegáns fazonok mellett a csipkés, rátétes vagy csillogó ruhák is nagy szerepet kapnak...

... de például a fehér különböző árnyalatain kívül egyre inkább előtérbe kerülnek a púderszínű anyagok is. A hagyományos vonalak, díszítések és szabások mellett rengeteg olyan új trend felbukkant, amelyek sok nő fejét csavarják majd el.

Ilyen 2018 esküvői divatja

Az igaz, hogy egy picit mindenkinek más az ízlése, és nem szabad csakis a divat alapján kiválasztani a ruhát a nagy napra, mert ezt később megbánhatja az ara. Viszont azért fontos körülnézni az újdonságok között, mert lehet, hogy olyan részleteket, ruhákat vagy ötleteket találhatsz, amelyek szuper inspirációt adnak. Mutatjuk is a 2018-as menyasszonyi, melyek annyira szépek, hogy nemcsak akkor érdemes végignézned őket, ha jövőre tervezed az esküvődet.

A cikk folytatása itt olvasható