2018. december 12., szerda - Gabriella

13. Esküvői Kiállítás Budapest, 2018. január 28-29.

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

eskuvo vasar budapestA kétnapos rendezvényt már 13 éve rendezik meg – ezúttal 2017. január 28-29-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében – érthető módon - hatalmas érdeklődéssel kísérve.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2017-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket.

eskuvokiallitas

Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb.

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!

Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd.

Nyitva tartás: 2017. január 28-án, szombaton 10-18; január 29-én, vasárnap10-18 óráig.

Jegyárak: felnőtt 2500 Ft; diák, nyugdíjas 1600 Ft; 10 év alatt ingyenes.

Időpont: 2018. január 28-29.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Információ: eskuvoi-kiallitas.hu

(Esküvő Világ)

Megjelent: 403 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 22., hétfő 11:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned