2019. január 18., péntek - Piroska

Praktikum és esztétikum egy ajándékban (x)

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

borotvaMit szólna, ha 2 az 1-ben ajándékot vásárolna, ahol nemcsak a termék 2 funkciós, hanem Ön is 2 legyet üthet egy csapásra? Ha nem szereti a borostát, és a párja sem rajong a reggelenkénti borotválkozásért, lepje meg Philips Nedves és száraz elektromos borotvával, mindkettőjük örömére! Ez a precíz, kifinomult készülék sima siklást biztosít a bőrön, kíméletessé téve a borotválkozást!

A Philips első osztályú kezelést nyújt az érzékeny bőrnek: SkinGlide gyűrűk, GentlePrecisionPRO pengék, tisztítókefe és szakállformázó, SmartClean rendszer – mindez egy készülékben! A súrlódás elleni bevonattal ellátott SkinGlide gyűrűk a készüléknek sima csúszást biztosítanak.

A továbbfejlesztett, bőrvédő technológiával kialakított vágórendszert úgy tervezték, hogy csak a szőrszálakat vágja el, a bőrt ne. Az 5 irányban mozgó, rugalmas fejek kisebb erőkifejtés mellett is követik az arc körvonalait. Kényelmes száraz vagy frissítő nedves borotválkozás az Aquatec segítségével– ahogy tetszik! Utazáshoz is kiváló, hiszen az akkumulátor 50 perc vezeték nélküli borotválkozást biztosít.

philips s7780 64 nedves es szaraz elektromos borotva

Részletek  >>

További ajándék ötletek:
Szeretné részletesen megismerni a SAMSUNG Ultra HD Smart LED televíziót?
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

Megjelent: 117 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. február 06., kedd 13:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned