2018. december 12., szerda - Gabriella

Így ajándékozz pénzt stílusosan és kreatívan

ajandekVan, aki nászútra gyűjt, más a közös lakásba szánná: tény, hogy a pénz az egyik legnépszerűbb nászajándék. Unalmas, ha sima borítékba teszed, kis erőfeszítéssel igazán kreatívan is átadhatod az ajándékba szánt összeget. Korábbi cikkünkben segítettünk, hogy jelezze az ifjú pár, ha pénzt szeretne. Most eláruljuk, hogy ajándékozhatod meg őket kreatívan, ha vendégként érkezel.

- Az egyik legjobb ötlet, ha a pénzből nászpárt hajtogatsz origami technikával. Lehet ez jelképesen egy ing, nyakkendő és szoknya is. A neten több leírást és videót is találsz, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan készül. Rakhatod képkeretbe vagy akár díszdobozba is. 

- Készíthetsz pénzfát, amihez néhány dekoratív ágra van szükséged. A különböző bankjegyeket pedig virágként rögzítsd rá kis szalaggal. Hosszú távon a lakás dísze lehet. Pénzcsokrot is készíttethetsz, ezt már jobb virágkötőre bízni. 

- Egyedi és nagyon dekoratív, ha lufiba rejtesz pénzt, utalványt. Érdemes bevinni az ajándékot egy partikellékes üzletbe. Ott egy gép segítségével egyszerűen belecsempészik, és a lufi biztosan nem enged le a lagzi végéig.Rakathatsz a pénz mellé kisebb ajándéktárgyakat, sorsjegyet, sőt akár egy üveg pezsgőt is. Konfettivel pedig még ünnepélyesebbé teheted. 

Tovább a teljes cikkhez: Így ajándékozz pénzt stílusosan és kreatívan