2018. december 12., szerda - Gabriella

Egy "csináld magad" menyegző 10 parancsolata

weddingdiyMár be sem tudjuk kapcsolni úgy a gépünket, hogy ne jönnének szembe egy fantasztikus „csináld magad” esküvő részletei. Az úgynevezett DYI (do it yourself = csináld magad) mozgalom beszőtte magát a menyegzők világába is, ez pedig nem csupán költségcsökkentő szempontból áldásos. A menyasszony sokkal inkább magának érezheti a nagy napját...

...ha nem csak az ötletelésből veszi ki a részét, de a megvalósításban is. Ráadásul sokkal értékesebb és kedvesebb is a résztvevők számára is, ha tudják, hogy a pár mennyit dolgozott azon, hogy az a nap tényleg tökéletes legyen.

Ehhez viszont az is szükséges, hogy az alábbi 10 dolgot mindenképpen megfogadd, mielőtt saját készítésű dekorációt készítesz az esküvődre:

  1. Véglegesítsd a témát, mielőtt belekezdenél bármilyen DIY dekor projektbe, mivel annyi ötlet van a neten, főleg a Pinteresten, hogy elveszhetsz és azon kapod magad, hogy összevásároltál feleslegesen mindenféle alapanyagot.
  2. Gondolj egy időtartalma, hogy mennyi idő alatt készülsz el a dekorral és arra még számolj rá sokat. Lehet, hogy a neten pikk-pakk elkészülnek a dolgok, de kezdőként nem biztos, hogy neked is ilyen gyorsan fog menni.
  3. Láss tisztán a kézműves képzettségi szinteddel kapcsolatban, mert lehet, hogy minden igyekezeted ellenére nem olyan végeredményt fogsz kapni, mint amilyet a Pinterest fotókon látsz. Ha nem vagy annyira gyakorlott, akkor inkább egyszerűbb dolgokat próbálj megvalósítani.
  4. Csak annyit vállalj, amennyit biztosan el fogsz tudni készíteni, mert ha túlvállalod magad, akkor annak csak kapkodás és elrontott dekor lesz a vége.
  5. Fogadd el a család és barátok segítő jobbját, ha felajánlják, hogy beszállnak az előkészületekbe. Hidd el, nem fogod megbánni. Jó móka lesz és még gyorsabban is fog haladni a munka.

Tovább a teljes cikkhez: Egy "csináld magad" menyegző 10 parancsolata