2018. december 12., szerda - Gabriella

Ara-para – avagy hogyan ne legyél Menyaszörny?!

araparaNagyon romantikus az a pillanat, amikor a szeretett férfi letérdel elétek az eljegyzési gyűrűvel, ugyanúgy, ahogy könnycsalogató a jelenet, ahogy az oltár elé sétáltok, és kimondjátok a boldogító igent. De mi van a kettő között?  Ara-para! Menyaszörny állapot. Bezony! Stressz, idegeskedés, hajtépés, üvöltés, sírás, hiszti. Ja, hogy ti nem ilyenek vagytok a valóságban? Az nem számít!

Az esküvőszervezés ideje alatt történik valami megmagyarázhatatlan mutáció, mintha menyasszonyi cipő próbálgatás közben feltörte volna a sarkatokat egy radioaktív cipellő, és megfertőzött volna a híresen veszélyes ara-para vírus, melynek hatására szép lassan átváltoztok menyaszörnnyé.  De ne aggódjatok, a vírus gyógyítható!

“A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a cikket, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, esküvőszervezőjét!”

Ara-para tünetek – Menyaszörny vagy?

Azt érzitek, hogy a világ ellenetek van, a vőlegényetek csak azon munkálkodik, hogy felbosszantson titeket? A barátnőitek nem elég megértőek, pedig ti csak az esküvőtökről akartok beszélni 0-24 órában? Senki sem veszi figyelembe, hogy min mentek keresztül? Akkor nagy valószínűséggel elkaptátok az ara-para vírust!

Érdemes hát tükörbe nézni, és, ha több fejetek van, mint kellene, itt az ideje elővenni az öniróniát, nehogy a végén még megkapjátok a „hétfejű” kitüntető becenevet…

Tovább a teljes cikkhez: Ara-para – avagy hogyan ne legyél Menyaszörny?!