2019. január 18., péntek - Piroska

Tippek téli nászutakhoz

winterhoneyAz emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a téli nászutak ugyanúgy egy életre szóló élményt fognak nyújtani, mint azon társaik, ahol csak napfürdőzés lehetséges. Szóval élvezd a havat és kezdd el bepakolni a sálakat és a síkabátot...

...,mert ezekkel a téli nászút tippekkel biztos a téli romantika.

Síelés

Akár gyakorlott, akár kezdő síelő vagy, egy téli havas helycsúcs meghódítása fantasztikus élmény lehet mind a kettőtök számára. Nem is beszélve, hogy utána mennyire jól fog esni a forralt bor vagy a forró tea a melegedőben, miközben a hófödte tájat csodáljátok.

Eldugott faházikó a hegyekben

Ki ne emlékezne a Wham! örökzöld slágerére, a Last Christmas-re, amiben a klipben szereplők futkároznak a hóban, nagy sétákat tesznek a fák oltalma alatt, majd a séta után a kandalló mellé bújnak. El tudsz képzelni romantikusabb jelenetet a nászutatokon? Ugye, hogy nem!

Itthon is túrista

El sem kell mennetek otthonról feltétlenül, hogy télen is nászúton érezzétek magatokat a fővárosban például. Menjetek el korcsolyázni kettesben, igyatok meg egy pohár forró italt és tegyetek egy romantikus sétát a Városligetben.

Izland felfedezése

Ha mindenképpen utazni szeretnétek, akkor (nem csupán télen) tökéletes választás lehet Izland. A táj gyönyörű, az emberek kedvesek, a látnivaló pedig Pazar.

Prága

Hogy is mondják? Prága a szerelmesek városa? Erről teljesen biztosan megbizonyosodhattok, ha kézenfogva sétálgattok az óvárosban és betértek egyszer-egyszer egy híres prágai sörözőbe. A cseh főváros az egyik leghangulatosabb és legromantikusabb európai főváros.

(Forrás: www.alompar.hu)