2019. június 17., hétfő - Laura

Ötletek esküvői fejdíszekhez

menyasszonyA hajdíszek kiválasztásánál az elsődleges szempont a ruha, amit viselni fogsz. Ezen kívül az esküvőd témája - és természetesen - a saját stílusod is kihat rá. A következő hajdíszek bármelyik frizurához tökéletesen passzolnak. Teheted őket a kontyod közepébe, a fejed tetejére, oldalra, de kiengedett hajjal is jól mutatnak.

Ha a természet szerelmese vagy, bohókás vagy letisztultabb ruhád lesz egyértelműen válaszd az élővirágból készített fejdíszeket. A csodás, friss virágok nem csak látványukkal, színükkel, de még finom illatukkal is elkápráztatnak. 

Ha mindened a csillogás és mindig is arról álmodoztál, hogy hercegnőként fogsz az oltárhoz lépni, válaszd a straszokkal, gyöngyökkel kirakott tiarát! Lehet a fejdíszed csipkéből is, ezt akkor válaszd, ha a ruhádban is visszaköszön a csipke, így teljes lesz az összhang.

Ha eddig egyik ötlet sem volt az igazi, akkor válaszd a finoman csillogó, bármilyen ruhához és stílushoz választható, ezüst vagy arany fémen megjelenő apróbb virágokból, levelekből álló fejdíszt, mely strasszokkal, gyöngyökkel van díszítve. 

További a teljes cikkhez:Ötletek esküvői fejdíszekhez