2019. június 17., hétfő - Laura

Újdonság karácsonyra: saját tervezésű feltölthető ajándékkártya

aikartyak3Az AJI innovatív ajándékkártyáival a döntés szabadságát adhatja bárkinek! Az AJI kártyák közel 400 üzletben beváltható – olyan tetszés szerint, már 5.000 Ft-tól feltölthető – ajándékkártyák, amelyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól kezdve, egészen karácsonyig.

Ezzel a kreatív, elegáns és egyedülálló megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga döntheti el, hogy hol, mikor és mire szeretné egyenlegét felhasználni, ezáltal olyan terméket vagy szolgáltatást választhat, amely valóban tetszik neki.

Válasszon az ajándékkártyák közül! >>

Az AJI ajándékkártyák igényes, hol játékos kinézetű, hol pedig ünnephez illő, de mindenképpen színvonalas dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja az alkalmi kártyák közül, biztosan még különlegesebbé varázsolhatja az ünnep pillanatát.

Saját tervezésű ajándékkártya >>

Az alkalmi ajándékkártyák mellett idén az AJI kártyák csapata egy nagyszerű, személyre szabott megoldásra is gondolt. Weboldalukon, online felületen elérhető, saját kártya tervezőjükkel egyedi megjelenésű kártyát készíthet a megajándékozni kívánt személy számára. És hogy is működik mindez? A tervező egyszerű használatával egyedi képpel, saját szöveggel, különleges üzenettel ellátott személyes meglepetés kivitelezésére van lehetőség, melyet a többi ajándékkártyához hasonlóan tetszőleges összeggel tölthet fel. Az saját kártya tervezővel alkalma nyílhat saját cége arculatára formálni a plasztikkártyák előlapját, alkalmazottai személyre szóló, évvégi jutalmazásához. Saját tervezésű kártyáját digitálisan e-kártya formában is elküldheti e-mailben akár egy előre meghatározott időpontban. Ezzel az új lehetőséggel idén garantáltan színesebbé és örömtelivé teheti a bensőséges ünnep hangulatát, a megajándékozás élményét.

Tekintse meg az AJI kártyák elfogadóhelyeit >>

Az AJI ajándékkártyák országosan jelenleg 385 elfogadóhelyen válthatók be és a számuk folyamatosan bővül, tekintse meg őket!

aikartyak2

Elérhetőségeink:
AJI kártyák - FDB Kft.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 315 2312
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.ajikartyak.hu