2019. június 17., hétfő - Laura

Bámulatos lufis dekorációk esküvőre: rengeteg módon variálhatod

lufikElegáns, kreatív és ötletes: a lufival mindig nagy sikered lehet. Bár sokan nem is gondolnak rá az esküvői dekoráció tervezgetésekor, mindenképpen érdemes számításba venni. A léggömbökkel a legunalmasabb teret is feldobhatod. Viszonylag költséghatékony megoldás, hogy színt vigyél a lakodalomba.

Pompás bejárat lufikból

A léggömbök sokoldalúan felhasználhatóak, vidámak, elegánsak. Csodás belépő, ha a vendégek után az ifjú pár is tetszetős lufikapun jut be a szertartásra, esetleg a lakodalomba. Ha a sima, boltíves kaput túl unalmasnak találod, választhatsz szív, csillag vagy harang alakút. Virágokkal, zöldekkel még elegánsabbá varázsolhatod.

Dobd fel léggömbökkel a teret

A lufik bárhol megjelenhetnek az esküvői dekorációban akár kicsi, akár nagy terepet kell díszítened. A kanyargós lépcsőkön, a mennyezeten vagy akár a táncparketten is jól mutatnak. Az asztalokat is díszítheted lufival vagy látványos luficsokorral. Jó ötlet, ha különböző nagyságú, az esküvő stílusához illő léggömböket kötsz össze. Rögzítheted a lufikat akár a székekhez is. A főasztal mögött is helyet kaphat két egymásba fonódó lufiszív. Jó megvilágítással nagyon látványos megoldás. A tortaasztalt ugyancsak feldobhatja egy jól megválasztott lufikompozíció. Továbbá a léggömbök imádnivaló és olcsó kellékek lehetnek különleges esküvői fotókhoz is.