2018. január 18., csütörtök - Piroska

Sain Enikő mesterkozmetikus - arckozmetika.hu

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

arckozmetika eskTartós és egyéniségéhez illő esküvői sminkjét professzionális Mac, Artdeco, Sleek termékkel készítjük el. Kérésére személyes tanácsadással is szolgálunk. Az esküvő előtti készülődés igen nagy stresszel jár! Kiváló alkalom a relaxálásra az utolsó kozmetikai kezelés. Sain Enikő mesterkozmetikus ajánlata.

A menyasszonyi smink, egy olyan természetes hatású, nem túl erős, de mégis mutatós smink, ami teljesen elfedi az arcon lévő hibákat, foltokat. Előtérbe helyezi az arc adta előnyös vonásokat. Harmonizál a ruha és egyéb kiegészítők stílusával és a menyasszonyi csokor színével.

arckozmetika nagy 
Az esküvő előtt próba smink  ajánlatos. Ez alkalommal lehetőség van több smink kipróbálására, hogy megtaláljuk az arcformájához leginkább illő, a szépségét legjobban kiemelő színeket.

A menyasszony otthon kikérheti a család véleményét és meggyőződhet, hogy nem allergiás semmilyen termékre valamint, a smink tartósságáról. Az esküvői smikről fényképet készítünk és elküldjük a menyasszony email címére,otthoni kiértékelésre.

A menyasszony sminkjének elkészítésén kívül előzetes megbeszélés alapján lehetőség van a menyasszony sminkkészítésének helyszínén a koszorúslányok és hozzátartozók sminkjeinek elkészítésére is…

Bőre előkészítéséhez arca, dekoltázsa vagy egész teste frissítéséhez, kezeléséhez Matis, Laneche, Phyris termékeket használok.

Arckezelést az esküvő előtt egy héttel érdemes készíttetni,szemöldökigazítást, szempillafestést, műszempilla felhejezést egy nappal a nagy esemény előtt. Higgyük el a barátnőnk is nagyon ügyes, de ne vele készíttessük el a nagy napon a hajunkat, esküvői sminkünket, sem a körmünket, mert ezek legalább annyit számítanak, mint egy álomszép ruha.

Megközelíthetőség: 1204. Budapest. Szivacs u. 5.


Nyitva tartás: Hétfő  - Péntek -  11:00 - 19:00 óráig,  Kedd - 9:00 - 15:00 óráig
Csak előzetes bejelentkezéssel !
                      
Telefon: +36 1 285 29 46
Mobil: +36 20 946 76 28
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.web: http://www.arckozmetika.hu/eskuvo.html

Megjelent: 1507 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. augusztus 09., kedd 11:34
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned