2018. január 18., csütörtök - Piroska

Daalarna Fashion Show, 2016. február 26.

  • 2016. február 22., hétfő 10:34
  • Archívum

daalarna bemutatoA SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show-t.  2016. február 26-án, pénteken a Millenáris D épületében kerül megrendezésre a Daalarna 2016-os alkalmi- és esküvői kollekciójának bemutatója. Gyere el a 2016-os Daalarna Fashion Show-ra és nézd meg élőben a legújabb FLOWER kollekciót! Tarts velünk Te is a Daalarna érzéki birodalmába!

„Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra.” Benes Anita divattervező ezt a gondolatiságot adja vissza kollekcióiban, de azok akik ismerik, viselik ruháit, leggyakrabban nőiességüket, időtlen eleganciájukat emelik ki. Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. Fő profilját az alkalmi és esküvői ruhák alkotják, de filozófiája messze túlmutat az arisztokratikus elképzeléseken.

A februári bemutatón a legújabb FLOWER kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

„Az ég, a nap, a víz és a virágok harmóniája, ezek színárnyalatai, valamint a francia impresszionista festő, Monet legszebb festményei adták az inspirációt az új kollekcióhoz. 2016-ban a kifinomult szépség, a légies megjelenés kerül a középpontba. A menyasszonyok tavasztündérekké változhatnak az esküvői ruhájukban. A virágos csipkéken a nyíló virágok és a szirmok játékos formái köszönnek vissza, a színes virágmintás printelt organzáknak pedig olyan hatásuk van, mint a vízen megcsillanó fényjáték.

Az esküvőkre szeretnénk megidézni Monet legszebb festményeinek hangulatát. A tavasz virágai, a lélegzetelállító cseresznyevirágzás, a rózsák által szimbolizált szenvedély és szépség, a vízililiomok különleges fehér és halvány rózsaszín árnyalatai uralják a kollekciónkat. A természetben kerestük a szépséget. A virágszirmok játékos formái, a rózsa elképesztően sokféle színárnyalata a halvány pírtól az élénk pinkekig, de még a tavaszi pillangók is megtalálhatóak új modelljeinken.” Benes Anita

A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre.

Időpont: 2016. február 26.
Helyszín:
Millenáris, Millenáris D épület, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.
Információ: https://www.facebook.com