2018. március 24., szombat - Gábor

Fátyol helyett palást? Megvan a 2018-as esküvői divat

esk palastMegvan a 2018-as esküvői divat - Ékszerekkel mutatjuk A 2018-as esküvői ruhák és kiegészítők is mutatnak újat, de senki ne aggódjon: a csipke nem megy sehova! Még csak most jön 2017 ősze, de az esküvőiruha-tervezők már 2018 felé tekintgetnek, és meg is alkották a jövő évi menyasszonydivatot. Készülj, mert jönnek a szuperhősköpenyek, a rojtok, az ejtett vállak, és persze a csipke dögivel!
A klasszikusság ellensúlyozásaként egyre népszerűbbek a színes vagy egyenesen sötét esküvői ruhák. Sőt, ezek kerültek a 2018-as trend csúcsára. Fátyol helyett jönnek a köpönyegek, a rojtok mellett pedig a tollak is nagy hangsúlyt kapnak. Kicsit mintha a '20-as évekre hajaznának a befutó stílusjegyek. És már a szerencsét hozó "valami kék"-et sem rejtik a ruha alá: a halványkék borzasztóan felkapott lesz az esküvői ruhák között.

Feketén-fehéren

A New York-i divathéten tele volt a kifutó fekete, vagy fekete kiegészítőkkel díszített - öv, kesztyű, tollak, kövek, virágok -, noir stílusú menyasszonyi ruhákkal. Szintén népszerűségnek örvend 2018-ban a szürke szín. Ez főleg azoknak jó hír, akik nem érzik annyira közel magukhoz a színes vagy fehér hercegnős ruhákat. 2018-ban ne félj egy kis sötétséget vinni az oltár elé! A teljesen fekete ruhával fehér vagy ezüst ékszer mutat a legjobban. Ha gyöngyök díszítik, a legjobb választás a gyöngyékszer. Ha a ruha fehér, szürke vagy színes, akkor jöhetnek a fekete köves ékszerek!

fekete-eskuvoi-ruha-ekszer-shop