2018. március 24., szombat - Gábor

Az év legszebb menyasszonyát keresik

fejdiszA sztárzsűri által a legszebbnek ítélt menyasszony a sok értékes nyeremény mellett egy több százezer forintos menyasszonyi ruhát kap a nagy napra. Az Esküvő Okosan elindította Magyarország menyasszonyi szépségversenyét, ahol a hagyományos szépségversenyekkel szemben a jelentkezőket elsősorban kisugárzásuk, bájuk és humoruk alapján értékelik.

A menyasszonyoknak két fordulóban kell bizonyítaniuk Halász Éva menyasszonyi ruhatervező, Zsidró Tamás mesterfodrász és Takács Nóra modell, műsorvezető és szépségszakértő előtt.

„Nyilván nem lehet elmenni a külső adottságok mellett, hiszen végtére is egy szépségversenyről van szó. Azonban ez nem minden. Magyarország legszebb menyasszonyát keressük, vagyis fontos szempont, hogy valaki mennyire tud azonosulni menyasszony szerepével - mondta Takács Nóra. „Sokszor látni olyat, hogy valaki nem tud rendesen járni egy cipőben, vagy viselni egy ruhát. Menyasszonynak lenni, egy címet viselni az esküvőig kicsit ilyen. Lehet előttem a világ legszebb lánya, ha azt érzem, hogy nem fülig szerelmes, odaadó és boldogságtól sugárzó menyasszony, nálam nem lesz befutó.

Az első fordulóban a barátok, ismerősök is szavazhatnak, hiszen az esemény Facebook-oldalán zajlik. Ide február 28. éjfélig lehet jelentkezni.

Három darab Halász Éva esküvői ruhái közülForrás: halaszeva.hu

A döntőbe egy menyasszony juthat tovább a leadott Facebook-szavazatok alapján, és további hat a zsűri értékelése szerint. Végül 2018 legszebb menyasszonyát az ítészek választják ki, aki megnyerheti álmai menyasszonyi ruháját, valamint eltölthet egy luxus wellnesshétvégét párjával.

Nyeremények

  • Halász Éva menyasszonyi ruha kiegészítőkkel, igazítással a Nagy Napra (értéke 300.000 Ft)
  • Luxus wellnesshétvége a Balaton partján pároddal (érték: 80.000 Ft)
  • Luxusautó a Nagy Nap hétvégéjére (érték 72.000 Ft)
  • Profi menyasszonyi próbafrizura és frizura az esküvőre (érték: 30.000 Ft)
  • Profi menyasszonyi próbasmink és smink az esküvőre (érték: 20.000 Ft)
  • +1 évig a győztes az Esküvő Okosan arca

(Forrás: www.origo.hu)