2018. május 26., szombat - Fülöp

Magazin

ezerlampas"A játék nem játék", a gyerekeket komolyan kell venni, ezért a 21. heti hétvégi tippjeink között igyekeztünk a gyerekes családoknak (is) kedvezni, hiszen május utolsó vasárnapja GYEREKNAP! A nagyobbak sem maradnak azonban programok nélkül, mutatjuk máris a kínálatot. Merüljünk ismét együtt az események világába!

hercegieskuvoBombera Krisztina és Vujity Tvrtko a királyi esküvő legapróbb részleteit is ízekre szedi Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövetével, Magyarics Tamással, az ELTE tanszékvezetőjével, Görög Ibolya protokollszakértővel, Náray Tamás divattervezővel és Sarka Kata üzletasszonnyal a 12 órakor kezdődő műsorban.

zsebesruhaAz esküvőn minden menyasszony tündökölni szeretne. Egyre jobban elvárás azonban, hogy a kiválasztott ruha ne csak szép, hanem kényelmes is legyen. Esküvőt tartani már szinte bárhol és bármikor lehet, ám a főszezon továbbra is a tavaszi, nyári időszak. A nagy esemény tervezésekor az egyik legfontosabb rész a menyasszonyi ruha kiválasztása.

penz1Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy mennyiből szeretné kihozni az esküvőjét. Az összeget szorozd meg kettővel, ugyanis körülbelül annyi lesz a végösszeg!  A legtöbben viszont meghatározott pénzösszegből gazdálkodnak, így érdemes előre költségvetést készíteni. Érdemes minél több szolgáltatótól árajánlatot kérni, hogy árnyaltabb képet kapjatok arról, hogy mit kaptok a pénzetekért.

dekor1Már te is tűkön ülsz és alig bírod kivárni, hogy elérkezzen a nagy nap? Ezerrel szervezel, tervezel és böngészed a legújabb, legfrissebb esküvői trendeket? Álmodból felkeltve is dekorációs ötleteket, szalvétamintákat és ültetésrendet sorolsz? Amennyiben legalább egy kérdésre igennel feleltél, akkor nálunk a helyed...

felfujhato eskMin­den nőnek van egy álma a tö­ké­le­tes és fan­tasz­ti­kus es­kü­vő­jé­ről. Ki ta­lál­hatta ki ezt az új őrült öt­le­tet? Es­kü­vői ru­há­ban ug­rál­nak a párok a kert­ben! Vajon kinek az álmában jelent meg ez a fergeteges ötlet, hogy a saját esküvőjén, gyermekként ugráljon egy felfújható várban? Angliában hódít ez az új divat, fergeteges játékká varázsolva az ünnepet.

eskmaltaHa bármelyiket választhatnád, merre vennéd az irányt? Meg sem lepődünk azon, hogy a világsztárok tényleg a Föld legszebb és legmenőbb helyein töltik a mézesheteiket. Persze ők akkor is bárhova utazhatnak, ha épp nem egy lagzit akarnak kipihenni, hiszen számukra anyagi korlátok nem léteznek.

harry hercegMájus 19-én esküszik Harry herceg és Meghan Markle a Windsor kastély Szent György kápolnájában. A menyegző parádés lesz, a menyasszony 36 millió Ft-os ruhában áll oltár elé. Vajon mennyit kóstálnak a királyi esküvők?

penz1A házasságkötések főszezonja május közepén-végén indul. Ez az évek alatt nem sokat változott, ahogy az sem, hogy a leendő házaspárnak rengeteg elintéznivalója van a nagy nap előtt. Egy esküvő szervezése és lebonyolítása ugyanis rengeteg részfeladatból, ennek megfelelően pedig számtalan részösszegből is áll.