2019. január 18., péntek - Piroska

Magazin

koszorusA kétnapos rendezvényt már 15 éve rendezik meg – ezúttal 2019. január 26-27-én. Ez a hétvége csakis az esküvőről szól, hiszen itt minden megtalálható lesz, ami a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak.

weddingfotoKi ne szeretne esküvői fotókat nézegetni? De vajon hogyan változott a házasságkötés kultúrája a huszadik században? Miért lett nászút, és miért hívjuk mézesheteknek? Mióta cserélünk jeggyűrűt? Fényképalbumomból ez is kiderül. 

mrDél-alföldi régió egyik legnagyobb esküvői kiállítása, január második hétvégéjén, Szegeden! Minden, ami esküvő! 2 szint, több, mint 1000 négyzetméter, az esküvői szakma legjobbjaival! Minden látogató a belépőjegy mellé 1 alkalmas ajándékkártyát is kap 1.000 Ft értékben melyet a szegedi Fitworld Fitness-ben válthat be, csoportos, vagy a fitness részlegen történő edzésre.

lufikElegáns, kreatív és ötletes: a lufival mindig nagy sikered lehet. Bár sokan nem is gondolnak rá az esküvői dekoráció tervezgetésekor, mindenképpen érdemes számításba venni. A léggömbökkel a legunalmasabb teret is feldobhatod. Viszonylag költséghatékony megoldás, hogy színt vigyél a lakodalomba.

eskuvo rendezvenyHa megvan már a nagy nap dátuma, és hozzáfogtok a szervezéshez, fontos, hogy az elsők között tervezzétek meg a költségvetést. Elég néhány trükk ahhoz, hogy akár százezreket spóroljatok. Ha nem ragaszkodtok a szombati naphoz, a legtöbb helyszín kedvezményt biztosít. Főszezonon kívül is sokkal kevesebb pénzből kihozhatjátok a fergeteges lagzit. Íme, néhány további apróság, amit a pénztárcátok is megérez.

csillagszoroBár az esküvő és a lakodalom a hagyományos forgatókönyv szerint is mindig romantikus és megható, néhány ötlettel könnyen színesebbé, személyessé tehetitek a ceremóniát és az azt követő fogadást! Nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnotok, elég egy kis kreativitás, és mindenkinek felejthetetlen élményben lesz része életetek egyik legszebb napján.

eskuvoAz álmokat igenis valóra lehet váltani! Itt, Balatonfüreden, ezen az impozáns és egyben modern helyen, a XIII. EsküvőTrend Kiállításon. Gyertek el 2019 Január 5-6.-én, mert itt tényleg mindent megtaláltok a nagy nap feledhetetlenné tételéhez! Az esküvői szakma krémje vár itt Benneteket, hogy Ti nyugodtan választhassatok a sok-sok lehetőség közül.

aikartyak3Az AJI innovatív ajándékkártyáival a döntés szabadságát adhatja bárkinek! Az AJI kártyák közel 400 üzletben beváltható – olyan tetszés szerint, már 5.000 Ft-tól feltölthető – ajándékkártyák, amelyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól kezdve, egészen karácsonyig.

Sok esküvői ceremónián kviragsziromapnak helyet a kicsik, mint koszorúslányok és koszorúsfiúk, felkészítve a terepet a pár nagy belépőjére. A feladatuk általában annyi, hogy virágszirmokkal szórják végig a menyasszony és vőlegény útját. Szirmok helyett viszont mást is választhatsz!