2017. szeptember 24., vasárnap - Gellért

Magazin

jeghegy mmgTudja, mi a jégtorony titka? No, nem a hétvégi időjárással áll kapcsolatban, hanem egy látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli sarkvidéki tájra érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve kincskereső kaland részesei lehetnek. Következzenek a hétvégi tippjeink, merüljünk ismét együtt a hétvégi események világába!

oszi dekorTökéletes őszi esküvőhöz keresel színpalettát? Miért nem veszed figyelembe az ősz alapvető színeit? Egy sikkes, rusztikus őszi esküvői dekoráció tartalmazza a gazdag vörös, mint vörös áfonya, vagy merlot, a föld árnyalatait, mint zöld, és poros barna, valamint semleges színeket,mint elefántcsont és tópszín. Ezek a színek tökéletesen működnek együtt és ilyenkor ősszel könnyű őket összehozni.

tablaA vendégváró tábla tulajdonképpen egy hirdetőfelület, amit elsőként meg fognak látni a vendégeid, amint megérkeznek az esküvőre. Ezt ki lehet helyezni az étterem elé is, de ha zegzugos helyen van a menyegző, akkor a bevezető út elejére célszerű kirakni, hogy mutassa a megfelelő irányt a helyszínre.

penz1Tavaly több mint kétszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos állami nászajándékot, mint egy évvel korábban - derül ki az e-szja bevallások adataiból. Ez alapján 2016-ban az 54 ezer első házas összességében 2,2 milliárd forintot spórolt - 1,7 milliárddal többet, mint 2015-ben - közölte Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára.

ruzsamagdiRúzsa Magdi férjhez ment, méghozzá a Daalarna FLOWER kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruhájában. Rúzsa Magdi esküvője a Budai Várban kezdődött az egyházi szertartással és a Hernyák birtokon folytatódott a lakodalommal. Az énekesnő kizárólag a Secret Stories-nak árult el részleteket a nagy napról és kaptunk néhány képet is az esküvőt megelőző kreatív fotózásról. 

esk palastMegvan a 2018-as esküvői divat - Ékszerekkel mutatjuk A 2018-as esküvői ruhák és kiegészítők is mutatnak újat, de senki ne aggódjon: a csipke nem megy sehova! Még csak most jön 2017 ősze, de az esküvőiruha-tervezők már 2018 felé tekintgetnek, és meg is alkották a jövő évi menyasszonydivatot. Készülj, mert jönnek a szuperhősköpenyek, a rojtok, az ejtett vállak, és persze a csipke dögivel!

esk5Egy párkapcsolat nem csak az örömteli időszakokról, hanem sokszor a nehézségekről is szól, s ezek legtöbbször konfliktusokhoz, rosszabb esetben váláshoz vezethetnek. Nem mindig látjuk a megoldásokat ezekben a helyzetekben, gyakran nem tudjuk, hogy mit és hol rontottunk el…

jegyessegMegkapta nagyapja, a császár hozzájárulását, így hivatalosan is bejelentette eljegyzését Mako japán császári hercegnő. A nemrégMagyarországot is megjárthercegnő egy közember, Komuro Kei jegyese lesz, ezért a japán törvények értelmébenkénytelen lemondani hercegi rangjáról, így a császári családot megillető előjogairól is.

esknyiltnap djAz Esküvői Nyílt Napok Magyarországon c. rendezvénysorozatot a Retroparty.hu (esküvői dj és élőzene) csapata alkotta meg 2014-ben. A cél az volt hogy egy valóban tartalmas rendezvényt hozzunk létre az esküvőre készülő pároknak. Szem előtt tartva a trendeket, és a mindenkori esküvő piac elvárásait. Ugyanakkor az esküvői szakma szereplőinek is rendezzük a Nyílt Napjainkat.