2017. augusztus 20., vasárnap - István

Műsorok, produkciók

esk djKöszönjük hogy felkerestétek a Retroparty.hu oldalát. Zeneszolgáltatás egyszerűen, korrektül, magas minőségben. Jó helyen jártok, ha esküvő előtt álltok, vagy valamilyen rendezvényt szerveztek és még nincs zeneszolgáltatótok.

ifyouparCsak érezd magad jól! Engedd meg, hogy segítsünk. Hogy milyen lesz az esküvődön a zene, az ne nyomja a vállad! Bízz meg két vadprofi dj tapasztalatában! Ez egy olyan megismételhetetlen esemény amit nem bízhatsz a portásra!

sztarexpresszCégünk, a Sztárexpressz Műsoriroda munkatársai a művészvilág, a rendezvényszervezés, a vendéglátás és az esküvői szakma területén szerzett sokéves tapasztalataikat kamatoztatják, az önök szolgálatában.

 

blueskyA zenekarunk 1995-ben alakult Szolnokon azzal, a céllal, hogy igényesen kidolgozott zenénkkel szórakoztassuk a táncolni vágyókat. Több órás műsorunkban megtalálhatók hazai és külföldi slágerek, örökzöldek valamint nosztalgiaszámok.

djmlaszloDJ-t kerestek esküvőre, születésnapra,  bármilyen magáneseményre, vagy céges rendezvényre? Személyemben megtaláltátok a megfelelő embert, aki a legmagasabb igényeknek is megfelelő hang-, és fénytechnikával rendelkezik, és mindent megtesz a jó hangulatért, és  sikerért!

blaskozenekarZenekarunk vállalja házibulik,lakodalmak,bálok,céges rendezvények színvonalas zenés szolgáltatását!Zenekar tagjai energikus,fiatal zenészek széles repertoárral ami magába foglalja a csárdás,roma,pop,rock,latin,fox stílusokat. Hangszereink: zintetizátor, harmonika, hegedű.

bulibandZenekarunk neve: BuliBand, mivel mi együtt bulizunk önökkel! Tatabányaiak vagyunk. Felállásunk lehet 2,3,4 és 5 fős. Zenekarunk felállása két fő esetén: gitárból és szintetizátorból áll, ez a létszám igény szerint bővíthető énekes hölggyel, dobossal, Szaxofonossal.

megakaraokeLegyen biztos, rendezvényének sikerében! Legyen az születésnap,névnap,leánybúcsú,legénybúcsú,esküvő, házavató,céges parti,családi nap,de akár még road-show megszervezése. Mi az ami egy mai rendezvényen elengedhetetlen? Legalább egy konnektor és a MEGA-KARAOKE!

popcesretA Popsecret zenekart meleg szívvel és táncos lábbal ajánljuk,  akik szeretik a jó zenét, a segítőkész, kedves, mosolygós zenészeket és emlékezetes mulatásra vágynak! Amit kínálnak: igényes színvonalas zeneszolgáltatás esküvőkön, vállalati rendezvényeken bemutatókon, bálokon, különböző rendezvényeken.