2018. május 26., szombat - Fülöp

Virág, dekoráció, kellék

pimpernetKözel tíz éve foglalkozunk már esküvői meghívók és kiegészítők tervezésével és gyártásával – ez idő alatt rengeteget fejlődött ez a terület, mi pedig a manapság már óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát kívánunk mutatni az érdeklődő pároknak.

dekoralomMi – a DekorÁlom az Esküvőm alapítói – mindhárman átéltük már azt a bizonyos nagy napot, és jól tudjuk, hogy az esküvői előkészületek bizony gyakran okoznak fejtörést. Hiszen ha csak a dekorációra gondolunk: valljuk be, mindannyian gyönyörűen dekorált esküvőről álmodunk! De hogyan tudjuk mindezt igényesen és egyben költséghatékonyan megvalósítani?

jegviragMilyen is egy jó esküvői dekoráció? Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, de ez az a kérdés melyet minden menyasszony feltesz magában. A helyszín kiválasztása után talán ez az a pont ami a legtöbb fejtörést okozza a pároknak. Milyen legyen,milyen stílusú,milyen színű….? És a kérdések csak cikáznak…

pezsgoszokokutSzerezzen felejthetetlen élményt vendégeinek különleges bor- és pezsgőkutunkkal. Üdítő látvány, ahogyan egy finom, élénkítő punch vagy gyöngyöző pezsgő csordogál a szökőkútban. Vendégei kiszolgálhatják magukat bármilyen nedüvel, legyen az pezsgő, bor, koktél, punch vagy gyümölcslevek.

viragkotomuhelyMesélj bátran álmaidról, s engedd meg nekünk, hogy Veled együtt megvalósítsuk. Áttekintjük esküvőtök egészét - az öltözettől kezdve a sminken, frizurán, kiegészítőkön, a helyszínen és az autódíszeken át, a vendéglátásig…, hogy a tökéletes harmóniát megtaláljuk. Beszélgetünk elképzeléseidről - kedvenc virágok, színek, formák, illatok, hangulatok…

esk fenyEsküvő- és rendezvényszervezők számára is kivételesen jó lehetőséget kínál a Blachere Illumination Hungary. Vásárlás helyett költségkímélőbb, bérleti lehetőséget kínál. Miért vásárolna 1-2 napra? Béreljen töredék áron rövidtávon. Homlokzatra,oldalfalra,bejárathoz, kül- és beltérre is alkalmas.

setupKedves Menyasszony! Tisztelt Vőlegény! Van Önnek elég dolga esküvője megszer-vezésével... A dátum kitûzése, a helyszín kiválasztása, a vendégek meghívása, a zenekar megválasztása, a menüsor összeállítása (stb). Hadd vegyük le válláról az eszközlista összeírásának terhét az alábbi listákkal.

basllonworldHa életed nagy napját igazán emlékezetessé szeretnéd varázsolni, oda kell figyelni a részletekre is! Válassz igazán különleges, egyedi dekorációs elemeket! Kínálatunkban találhatsz vicces tortadíszeket, csodaszép lampionokat, függődekorációt, léggömböt, meghívót és megannyi terméket, hogy a nagy nap ne csak emlékezetes, hanem teljes is legyen!

szekhuzatA hagyományos textileket előnyben részesítő megrendelőinknek kedveskedünk az alábbi színekben kölcsönözhető szabott székhuzatokkal, hozzá illő körabroszokkal és masnik széles kínálatával:Szürke székhuzat – ezüst szatén körabrosszal:Bordó székhuzat és körabrosz fehér masnival,  átvetővel:...