2019. szeptember 15., vasárnap - Enikő

Virág, dekoráció, kellék

unnepek A házasságot esküvői szertartással és ünnepi ebéddel, vagy vacsorával szoktuk megünnepelni.  Az esküvőre készülődés jóval hamarabb elkezdődik, a szervezést akár a házasulandók, akár valamelyik barát vagy rokon végzi. A résztvevők számától függően ez nem egy esetben nagyon komoly, sokirányú feladat.

pimpernetKözel tíz éve foglalkozunk már esküvői meghívók és kiegészítők tervezésével és gyártásával – ez idő alatt rengeteget fejlődött ez a terület, mi pedig a manapság már óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát kívánunk mutatni az érdeklődő pároknak.

dekoralomMi – a DekorÁlom az Esküvőm alapítói – mindhárman átéltük már azt a bizonyos nagy napot, és jól tudjuk, hogy az esküvői előkészületek bizony gyakran okoznak fejtörést. Hiszen ha csak a dekorációra gondolunk: valljuk be, mindannyian gyönyörűen dekorált esküvőről álmodunk! De hogyan tudjuk mindezt igényesen és egyben költséghatékonyan megvalósítani?

jegviragMilyen is egy jó esküvői dekoráció? Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, de ez az a kérdés melyet minden menyasszony feltesz magában. A helyszín kiválasztása után talán ez az a pont ami a legtöbb fejtörést okozza a pároknak. Milyen legyen,milyen stílusú,milyen színű….? És a kérdések csak cikáznak…

pezsgoszokokutSzerezzen felejthetetlen élményt vendégeinek különleges bor- és pezsgőkutunkkal. Üdítő látvány, ahogyan egy finom, élénkítő punch vagy gyöngyöző pezsgő csordogál a szökőkútban. Vendégei kiszolgálhatják magukat bármilyen nedüvel, legyen az pezsgő, bor, koktél, punch vagy gyümölcslevek.

viragkotomuhelyMesélj bátran álmaidról, s engedd meg nekünk, hogy Veled együtt megvalósítsuk. Áttekintjük esküvőtök egészét - az öltözettől kezdve a sminken, frizurán, kiegészítőkön, a helyszínen és az autódíszeken át, a vendéglátásig…, hogy a tökéletes harmóniát megtaláljuk. Beszélgetünk elképzeléseidről - kedvenc virágok, színek, formák, illatok, hangulatok…

esk fenyEsküvő- és rendezvényszervezők számára is kivételesen jó lehetőséget kínál a Blachere Illumination Hungary. Vásárlás helyett költségkímélőbb, bérleti lehetőséget kínál. Miért vásárolna 1-2 napra? Béreljen töredék áron rövidtávon. Homlokzatra,oldalfalra,bejárathoz, kül- és beltérre is alkalmas.

setupKedves Menyasszony! Tisztelt Vőlegény! Van Önnek elég dolga esküvője megszer-vezésével... A dátum kitûzése, a helyszín kiválasztása, a vendégek meghívása, a zenekar megválasztása, a menüsor összeállítása (stb). Hadd vegyük le válláról az eszközlista összeírásának terhét az alábbi listákkal.

iceartCégünk 1998-ban alakult kifejezetten jégszobrok készítésére. Az eltelt idők alatt, hungarocell szobrokkal, tematikus díszletekkel (ezen belül komplett terem dekoráció), homokszobrokkal és faszobrok készítésével bővítettük tevékenységi körünket. Ez egy összetett alkotási forma, vannak individuális szobrok és csapatban készített remek művek.