2019. szeptember 15., vasárnap - Enikő

A város legbohémabb esküvői rendezvénye, a X. Wedding Pop-up Bazár visszatér március 2-án!

  • 2019. február 25., hétfő 12:17
  • Archívum

eskuvopopupA megszokottak szerint páratlan esküvői programokkal, a hazai szolgáltatók krémjével, divatbemutatókkal és felhőtlen jó kedvvel várunk mindenkit egy fergeteges napon, a X. Wedding Pop-up Bazáron! Március 2-án tizedik alkalommal nyitja meg kapuit a város legbohémabb esküvői rendezvénye, a Wedding Pop-up Bazár!

A X. Wedding Pop-up Bazár elődeihez hasonlóan remek alkalmat kínál arra, hogy személyesen tájékozódhass az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhass új stílusokat, sminkeket, frizurákat, és mindemellett szakértők hasznos tanácsaival és tippjeivel gazdagodhass.

Akár egyedül, a koszorúslányaiddal, vőlegényeddel, vagy anyukáddal érkezel garantáltan megtaláljátok a számotokra legizgalmasabbnak ígérkező programokat. Mint mindig, most is páratlan divatbemutatókkal készülünk, ahol megcsodálhatjátok a szezon legnépszerűbb trendjeit. Ezen felül részt vehettek kóstolókon, vásárolhattok a kiállított termékekből, beszélgethettek az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, sőt workshopok-on is kipróbálhatjátok magatokat – mindezt teljesen ingyen!

Tovább a teljes cikkhez: A város legbohémabb esküvői rendezvénye, a X. Wedding Pop-up Bazár visszatér március 2-án!

(Esküvő Világ)