2018. július 16., hétfő - Valter

Fogyás, alakformálás, narancsbőrkezelés: hyperMinceur

narancsborA Hyperminceur franchise rendszer az alakformálás, fogyás és narancsbőr- kezelési koncepció, a most a piacon kapható legjobb fogyasztási technikákat és módszereket ötvözi. A megfelelő problémához a legjobb megoldást ajánlja, mely optimalizálja a kilóban és a centiméterekben való fogyás mértékét.

Egyben kínálja a fogyókúra programot, feszesítést, a narancsbőr elleni kezeléseket valamint a relaxációs algás pakolásokat és masszázsokat.

Napjaink rohanó világa egy sor bajt és problémát okoz a benne élőknek. Rosszul érzi magát a bőrében, mert kövérnek érzi magát, túlsúlya van , egyre csúnyább a narancsbőre, megereszkedett a hasa, sok a stressz és állandóan fáradt, nem tudja magát igazán kipihenni…

A Hyperminceur az alakformálás, a fogyás és a narancsbőr kezelések különféle, az Ön szükségleteinek megfelelő kúrát állított össze. Ismét energiával teli és tettre kész lesz a mindennapi életben is.

Mi a Hyperminceur alakformáló szalonban kapható kezelések jellegzetessége?

Mindenekelőtt ingyenes állapot felmérést végzünk azoknál, akik először járnak szalonunkban. Megmérjük a testsúlyt és felvesszük a méreteket, ennek alapján egyénre szabott programot állítunk össze, ha szükséges speciális étrenddel kiegészítve.

Mielőtt eldönti, hogy szeretné-e az alakformálás , fogyási programot elkezdeni, egy kezelést ingyen is kipróbálhat. Többfajta diétát , fogyókúrás programtervet ajánlunk, a diéta mindenki számára tartható, viszont vendégeinknek javasoljuk , hogy a fogyás hatékonyságának növelése érdekében, hetente legalább kétszer, valamilyen aerob mozgást végezzenek legalább fél órán keresztül.

A hatékony kezeléshez heti két alkalom javasolt, attól függően, hogy a vendég hogyan tudja időrendjébe a kezeléseket beilleszteni, ha egy kicsit gyorsítani akarunk, akkor hetente három alkalmat javaslunk.

Többfajta bérletünk van, ajánlunk 10, 20 vagy esetleg 30 alkalmas kúrát, persze lehet ennél kevesebb és több alkalmat tartalmazó bérletet vásárolni. Az alakformáló kezelés alatt, amennyiben a vendég az általunk javasolt kúrát betartja, egy hónap alatt 5 kilogrammot veszít súlyából, amennyiben nem diétázik, illetve a centiméterekben mérhető fogyás több ruhaméret lesz.

A fogyókúra 3 szakaszból áll

A fogyás előkészítő szakasza a kúra 20%-át teszi ki, amikor is megkezdjük az átstruktúrálást, ezt ultrahang és algás méregtelenítő kezeléssel, valamint nyirokmasszázzsal kezdjük. Ez gyakorlatilag a mélyrétegben lévő zsírszövetek fellazítását és a szervezetben lerakódott méreganyagok eltávolítását szolgálja.

A fogyasztó kezelés második fázisa a zsírszövetek elfogyasztása, ez teszi ki a kúra 60%-át. Ennek sorűn Cellu M6 géppel és mechanikus kezelésekkel gyakorlatilag összetörjük a fellazított zsírszövetet, és folyékonnyá téve a nyirokrendszeren keresztül eltávolítjuk. A kezelés ezen szakaszában nagyon fontos, hogy a vendég megfelelő mennyiségű folyadékot igyon, mert a méreganyagokat és a lerakódott zsírszövetet így hatékonyabban tudjuk a szervezetéből eltávolítani.

A fogyasztó kezelés harmadik szakasz a kúra 20%-a, ekkor stabilizáljuk a az elért eredményt és feszesítjük a bőrt és kötőszövetet izomstimulátorral és nyirokmasszázzsal. Az alakformálás folyamán folyamatosan nyomon követjük a kilóban és a centiméterekben elért fogyás mértékét, ha az nem megfelelő, a kúrát, illetve a vendéget próbáljuk a megfelelő irányba terelni.

Az nem titok hogy a gépek nem misztikus eszközök, fontosak, segítenek, de az igazi cél a gépek mellett az életmódban történő változás, és hogy vendégeink legalább kétszer egy héten csak magukkal tudjanak relaxált környezetben foglalkozni.

Olvassa el figyelmesen a fogyás, alakformálás és narancsbőr kezelési tanácsadásunkat!****

Ajánlott linkek: www.napsugarelethaz.hu

Címek: Hyperminceur Karcsúsító Szalon
Budapest VII. kerület, Károly Krt.21. 1/2. (Deák téri metrónál) 3-as kapucsengő
Telefon: 06-13/422-950 vagy mobil: 06-20/936-5064