Nyomtatás

A nagy napon is tökéletesen

3958
Minden nő életének egyik legemlékezetesebb , és legszebb napja az esküvője. De hogy a nagy nap tökéletes lehessen nagyon sok szervezésre van szükség, mely nagyon megviseli a menyasszonyt illetve a vőlegényt, így több, a bőrt érintő kozmetikai probléma is előjöhet. Ezért érdemes az esküvő előtt nagy hangsúlyt fektetni testünk, lelkünk és bőrünk ápolására , hogy a nagy napon ragyoghassunk, ...

...  és minden csak az ifjú párról szólhasson. Tenkes Gabi kozmetikus vagyok, és ebben szeretnék segítségedre, segítségetekre lenni, hogy ha itt a nap minden tökéletes lehessen. Az egyszerûtől a luxus kezelésig nálam megtalálhatod a neked megfelelőt! 2007 óta szépítem a hozzám betérő kedves Vendégeimet, és remélem hamarosan téged is .

Aktuális:

Válassz kedvedre vagy keress meg telefonon, egyeztessünk időpontot, és gyere el hogy együtt találhassuk meg a neked tökéletes kezelést.

Ahol várlak:  - FOGASZTÓKÖZPONT -

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.hqderm.com

 

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből