Nyomtatás

Koszorúsfiúval, torta nélkül: 7 esküvői szabály, amit nem muszáj betartani

1730

Eleged van abból, hogy az esküvői ceremónia menetét szinte percről percre a társadalmi elvárások határozzák meg? Ha úgy érzed, hogy egyszerűen belefulladsz az értelmetlen szabálytengerbe, ne aggódj: a te kedved szerint is történhet minden.

 

 

Sőt, a saját esküvődön az a normális, ha szem előtt tartod az igényeidet! Íme, a következő „normaszegések” biztosan bocsánatosnak minősülnek.

 

1 / 7 Nem kell fehéret viselned

A hófehér menyasszonyi ruha rengeteg kislány álmaiban szerepel. Kevesen tudják viszont, hogy ez Viktória brit királynő uralkodásának idején, a XIX. században jött divatba. A nők azelőtt csupán igyekeztek szépen felöltözni a jeles alkalomra.

Ha neked valamiért nem tetszik a habos-babos fehér anyagköltemény, egyfelől választhatsz egészen egyszerű vonalvezetésűt, másfelől pedig akár másik színűt is! Senki sem akadályozhatja meg, hogy a kedvenc árnyalatodban pompázz a nagy napon.
(Forrás: www.bien.hu)
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből