Nyomtatás

Gyerekvendégek az esküvőn? Így csináld!

503

gyerekeskuvonEgészen biztos, hogy vannak olyan rokonaitok, barátaitok, akik gyerekkel érkeznek az esküvőre és az azt követő lakodalomba, ezzel együtt a dilemma, hogy a gyerekkel érkező vendégekre hogyan készüljön a jegyespár. Vannak, akik nagyon rákészülnek a gyerektömegre légvárral, animátorral és ajándék színezőkkel, mások szerint érdemes kiélvezni a buli pillanatait a picivel táncolva és nevetgélve.

Baráti társaságtól és családtól függ, hogy mennyi gyerek hivatalos a nagy napra, no meg az sem mindegy, hogy a szóban forgó gyerektömeg milyen vérmérsékletű. Persze nem a pár hónapos babáról szól a fáma, sokkal inkább az ovis korú, vagy idősebb gyerekek lefoglalása a nagy kérdés. A helyzetet máshogy látja az ifjú pár, az eseményre hivatalos, kisgyerekes szülők és a rendezvényszervező is, ezért próbáltunk megkérdezni mindenkit.

Szervezzünk a gyerekeknek programot vagy hagyjuk őket mulatni? 

Vannak szülők, akik szívesen mulatnak saját totyogóikkal az esküvőn, mások szívesebben buliznának önfeledten, míg a gyerek elvan a kortársaival. Magusics Vica, pécsi rendezvény- és esküvői dekor stylist szerint a dekoráció átgondolásánál érdemes minimum egy gyereksarkot tervezni, ha tudjuk előre, hogy lesz legalább 5-10 pici gyerekvendég a nagy napon.

– Az ifjú pár gyakran kéri, hogy a gyerekeknek külön asztalkája legyen, ahol van színező, esetleg kis ajándék, zsírkréta vagy színes ceruza formájában. Ez hatékonyan lefoglalja a gyerekeket, de inkább azt tapasztalom, hogy nem hozzák az apróságokat az esküvőkre – árulta el a dekoros.

Vannak olyan párok is, akik még több figyelmet fordítanak a gyerekvendégekre, ez főleg akkor kifizetődő, ha több mint 10 pici hivatalos az esküvőnkre.

Tovább a teljes cikkhez: Gyerekvendégek az esküvőn? Így csináld!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből