Nyomtatás

Vintage esküvő – Kihagyhatatlan és stílusos kiegészítők

1366

asztalTalán nem fog meglepni benneteket a hír, napjainkban a legtöbb menyasszony álmaiban egy vintage esküvő szerepel. Néhány évvel ezelőtt jött divatba a vintage stílus, azóta pedig lemoshatatlan a pályáról. Éttermek, lakberendezési üzletek és komplett márkák épülnek és támaszkodnak erre a stílusra, így egy cseppet sem meglepő, hogy azonnal megjelent az esküvők világában is.

A vintage esküvő gondolata mára teljesen befészkelte magát a menyasszonyok fejébe, amit teljesen megértünk, hiszen valóban rengeteg csodás lehetőséget rejt magában. Az esküvő számos területére becsempészhetitek a vintage stílust. A menyasszonyi ruha, a koszorúslány ruha, az esküvői dekoráció, a  virágdekoráció, a meghívó, a kiegészítők, és a menyasszonyi torta is kaphat egy kis vintage hangulatot, garantáltan tökéletes lesz így az összkép. Nézzünk szét akkor a vintage esküvők háza táján!

Vintage esküvő – Mi a vintage?

A vintage annyit jelent, hogy régi, régmúlt korokból való. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy 1920-as évekből fennmaradt menyasszonyi ruhát kell majd viselnetek a nagy napon. A stílus bár kétségtelenül a XIX. század elejére jellemző stílusjegyeket visel, önmagában ez az esküvőket érintően azt jelenti, hogy életre kelnek a régies dolgok, és mára ugyanolyan fényükben pompáznak. Egyszerre jelent régies, visszafogott, ugyanakkor elegáns részleteket, ezért is illik az esküvők pompájába.

Persze teljesen nyilvánvaló, hogy az esküvői piac hamar felismerte a vintage esküvőben rejlő lehetőségeket, ezért napjainkban vadonatúj kiegészítőket és ruhákat készítenek ilyen stílusban Ez pedig kihat a terem, a sátor és az étterem dekorációjára, és a virágdekoráció hangulatára is.  Szerencsére. Különben ugyanis hiányoznának a csodálatos vintage esküvői képek a közösségi oldalakról, amelyek lefoglalnak bennünket néhány órára. Naponta.

Tovább a teljes cikkhez: Vintage esküvő – Kihagyhatatlan és stílusos kiegészítők

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből