Nyomtatás

Rejtett esküvői költségek, amik gyakran feledésbe merülnek

536

weddingpenzAmikor elkezditek aláírni az esküvővel kapcsolatos szerződéseket, kérdezz rá mindenféle költségre, ami csak eszedbe jut, nehogy a végén nagyobb szám legyen a papír alján, mint amire számítasz, mint amennyire még futja a keretből.

Esküvői ruha méretre szabás
Ha megveszed a menyasszonyi ruhádat, akkor sem biztos, hogy a boltban tökéletesen a méretedre igazítják, pláne nem ingyen. Ugyanez a helyzet a kölcsönzésnél is, nagyon ritka, hogy teljesen pont a te méretedet sikerül kiválasztanod és általában kérnek érte pénzt, hogy a vonalaidra szabják.

Túlóra költségek
Jobb előre rákérdezni, hogy például a DJ vagy zenekar hány óráig játszik a szerződésben elkért összegért, nehogy a végén odaálljanak eléd és kiderüljön, hogy csak hajnal 2-ig szólt az időtartamuk, a ti bulitok pedig reggel 5-ig tartott.

Adó
Számos szerdődésen a nettó összeget tüntetik fel és csak kisebb betűmérettel van jelezve, hogy arra az összegre bizony még érkezik az adó, ami meglehetősen meg tudja ugrasztani a kiadásokat. Nagyon figyelmesen olvasd át a szerződést, hogy tulajdonképpen mi is van benne.

Tovább a teljes cikkhez:Rejtett esküvői költségek, amik gyakran feledésbe merülnek

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből