Nyomtatás

Mit tegyünk a megrendelt ételekkel, ha füstbement az esküvőnk?

July 25, 2017 547

planet30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony fedél nélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője miatt,  hogy a rengeteg étel ne menjen kárba. Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna.

A szakítás okairól és a füstbement lagziról részleteket nem árult el, de annyit hozzátett, a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza.

Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot hajléktalanokról gondoskodó szervezetekkel. Az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással.

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta. “Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más” – mondta.

A vendégek elegáns öltözéket is kaptak, melyeket helyi üzletek és helybeli lakosok adományoztak nekik. Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a rendezvény lebonyolításában.

forrás: MTI

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin