Nyomtatás

Rúzsa Magdi Daalarna ruhában ment férjhez – Interjú & fotók az esküvőről

September 19, 2017 1339

ruzsamagdiRúzsa Magdi férjhez ment, méghozzá a Daalarna FLOWER kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruhájában. Rúzsa Magdi esküvője a Budai Várban kezdődött az egyházi szertartással és a Hernyák birtokon folytatódott a lakodalommal. Az énekesnő kizárólag a Secret Stories-nak árult el részleteket a nagy napról és kaptunk néhány képet is az esküvőt megelőző kreatív fotózásról. 

A Daalarna szalonban az esküvői ruhapróbájára vártam Magdit. Figyeltem a próbája közben – ízig-vérig igazi énekesnő, ha alkalma volt rá és hallott egy-két zeneszót a háttérben, egyből megmozdult és dúdolászott rá. Olyanok voltunk, mintha egy koncert backstage helyszínére csöppentünk volna, hamar nagyon jó hangulat töltötte meg azt a kis helyiséget. Végül a próba után a fotelekből az igazi otthonérzést adó puha szőnyegre ültünk, és egy jót beszélgettünk a közelgő esküvőről, érzésekről és arról, hogy hogyan is éli meg a nagy nap előtti hónapokat, őszintén.

Tetszik az a fajta hozzáállásod, hogy mindig ezt a muzikális énedet közvetíted a kívülálló emberek felé, nem többet, nem kevesebbet. Ezért volt nagyon kellemes meglepetés, mikor láttam a közösségi oldaladon, hogy megosztottad a rajongóiddal az eljegyzésedről szóló hírt.

Az interjú itt olvasható

 

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin