Nyomtatás

Egy magányos kutya zavarta meg az esküvőjüket - így váltak egy családdá

October 18, 2017 528

kutyaseskA heves eső elől menekült be a násznép sátrába a kóbor kutya, majd a menyasszony fátylán szundikálta végig a ceremóniát. Egy nem mindennapi egymásra találás története. Matheus és Marília, a brazíliai Sao Paoloban élő fiatal pár álma egy szabadtéri esküvő volt, ám az időjárás közbeszólt és felborította terveiket.

Életük nagy napján legalább akkor fordulatot hozott számukra e kellemetlenség, mint amekkorával egy magányos utcakutya számára járt. 

A közelgő vihar heves esőzést hozott magával, ezért a násznép egy hatalmas sátorba kényszerült a tomboló elemek elől. Egy váratlan vendégnek is az az ötlete támadt, hogy itt húzza meg magát, míg elvonulnak a felhők.

Ahogy a jelenlévők elfoglalták helyüket, egy kóbor kutya lépett be az ajtón menedéket keresve. Zártkörű rendezvény lévén megpróbálták kitessékelni a sáros tappancsú, koszos bundájú ebet - kis idő múltán azonban visszatért:

 „Mindannyiunk legnagyobb meglepetésére a ceremónia kezdetén egy kutya sétált végig a padsorok között, amint felcsendült a nászinduló.” – idézte fel a menyasszony megismerkedésük pillanatait. 

A vendégek hátraterelték a kutyát, rendezték soraikat, és némileg bosszankodva folytatták a ceremóniát. A kórus énekével kísérve immáron a boldog ara vonulhatott az oltárhoz vezető úton. Újabb meglepetés érte, mikor esküvői fogadalmuk felolvasása közben motoszkálást érzett ruháján. Hátranézett és meglátta a csapzott ebet, ahogy békésen elszenderült hosszú fátylán.

A kóbor kutya a menyasszony fátylán aludt el

A cikk folyxtatása itt olvasható

 


 

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin