Nyomtatás

Hópihés és csillogó manikűr téli esküvőre

1070

A téli esküvők dekorációja szinte adja magát, minden jöhet ilyenkor, ami hópihés, jeges fényű, vagy csillogó. Az apró részletek éppúgy fontosak az összhang szempontjából, ezért az sem mindegy, milyen a menyasszony körme. A tél ihletésével gyönyörű manikűrök születnek!

Télen igazán nem nehéz kitalálni, milyen legyen a menyasszony manikűrje, hiszen szinte felkínálkoznak a téli hangulatot szolgáltató körömdíszítések.

Bár nem ildomos hóemberes, mézeskalácsos cuki körömmintákkal készülni a nagy napra, a lehetőségek szinte így is kimeríthetetlenek. A jégvirágokból és a hópihékből sem a giccses verziókra érdemes lecsapni, hiszen a fő cél a télies elegancia. Letisztult, gyönyörű manikűröket mutatunk, melyek jól passzolnak a hófehér ruhához.

Gyönyörű manikűrök téli esküvőre

A fényes, csillámló körmök szinte már beették magukat az esküvői divatba, de azért még mindig lehet újat mutatni velük.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

#loveurnails #squarenails #ombrenails #xmasnails #winterweddingnails #nails? #nailsaddict #snowflakes #glitter #nailsofinstagram #nailsnailsnails #nails4today

Love Ur Nails (@lov3urna1ls) által megosztott bejegyzés,

 

A teljes cikk: Hópihés és csillogó manikűr téli esküvőre

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből