Nyomtatás

Újra divatban: Az elöl rövid, hátul hosszú esküvői ruha

1949

Ha nem tudod eldönteni, hogy hosszú vagy rövid esküvői ruhát akarsz, vagy ha egyszerűen csak szívesen hangsúlyoznád formás lábaidat a nagy napon, akkor tökéletes választás lehet egy elöl rövid, hátul hosszú fazonú esküvői ruha. Jó hírünk van: most újra divatba jöttek!

Ha esküvői ruha, akkor a menyasszonyok hajlamosak a legklasszikusabb keretek között mozogni: a szűk, csipke vagy gyöngyös felsőrész A-vonalú szoknyával vagy pedig a hercegnős stílusú megoldás a két legnépszerűbb fazon hosszú évtizedek óta. Pedig a való életben annyival sokszínűbb személyiségek ennél! Milyen jó lenne, ha ez a változatosság az esküvőiruha-választásaikban is tükröződne. Hiszen rengeteg izgalmas variáció létezik még a minimalista stílustól a rebellisen át a bohémig.

Itt van például az elöl rövid, hátul hosszú fazonú esküvői ruha, amely tökéletes választás lehet a kicsit bohémabb és egyben bevállalósabb, vagányabb menyasszonyoknak.

Ez az izgalmas megoldás már a Daalarna legkorábbi kollekcióiban is megjelent, és most megint fénykorukat élik, köszönhetően annak, hogy a divatházak újra visszahozták a kifutóra ezt a trendet.

Ahogy az a fenti képeken is látszik, ez a különleges stílusú ruha látható volt már a Versace, az Alexander McQueen vagy az Elie Saab kifutón, valamint az új Giambattista Valli x H&M kollekcióban is. A vörös szőnyegen pedig olyan sztárok viselik, mint January Jones és Taylor Swift.

Olvass tovább: Újra divatban: Az elöl rövid, hátul hosszú esküvői ruha

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből