Nyomtatás

7 érv az őszi esküvők mellett

1153

Ha rangsorolnunk kellene, még mindig a nyári időszak erősíti leginkább a főszezont az esküvők időskáláján. Olykor megszállottan kötődünk a hőmérő magas fokához, a nyári estékhez, az eső lehetőségének minimalizálásához, pedig egy őszi esküvő megannyi részletében rejt több lehetőséget. Az ízek, illatatok, textúrák, színek, fények mind hívogatóak, ráadásul az ősz nyugalma számos más praktikumot is rejt magában. Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek 7 érvet az őszi esküvők mellett, hogy ti is bátran tehessétek le a voksotokat a hűvösebb időszakban tartott esküvők mellett.

Csodálatos színek

Te is nagy csodálója vagy annak, hogy milyen színpompás „öltözékbe” bújik ilyenkor a természet? A bordós és rozsdabarna árnyalatok minden esküvői helyszínt sokkal melegebbé, otthonosabbá varázsolnak ebben a szezonban, és nagyon karakteres környezetet teremtenek mindenféle stílusirányzathoz. Az ősz romantikája az erdei, rusztikus, vintage és borvidéki tematikákhoz párosítható a legjobban, de az arany, réz és bronz színekkel játszva ugyanúgy beilleszthetőek akár egy elegáns környezetbe is.

oszi eskuvo1

Változatos dekoráció

Egy évszak sem képes annyiféle jellegzetes dekorációs elemet felölelni, mint ez az időszak. Az őszi dekorációk során ne csak a színekre fókuszálj, gondolkodj a legkülönfélébb kiegészítőkben is. Válassz például virágok helyett gyümölcsöket az asztali díszedbe, használj sok fa kiegészítőt, kő kaspókat és edényeket, csillagszórókat, rengeteg gyertyát és fémes árnyalatokat.

oszi eskuvo2

Sajátos ízjegyek

Az ősz tele van finomabbnál-finomabb ízjegyekkel, amelyek hamisíthatatlanul kötődnek ehhez az évszakhoz. A sütőtök, az almás vagy körtés forró piték, a forralt bor, a forró csoki mind kiváló lehetőséget adnak ahhoz, hogy igazi őszi csemegékkel kínálhasd meg a vendégeidet. Ráadásul a hűvösebb időszak lehetőséget teremt ahhoz is, hogy a hőmérsékletre kényesebb falatokat is kihelyezhesd az asztalra. Készíts ki például a vendégvárásra néhány különleges sajtot, és párosíts őket frissen szüretelt szőlővel, dióval és fügelekvárral!

Olvass tovább: 7 érv az őszi esküvők mellett

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből