Nyomtatás

Ültetőkártyák az esküvőre – Formabontó ötletek

848

Az ültetőkártyák lehetnek többek, mint iránytűk az ültetéshez. Kiváló dekorációs elemek, stílusukban a tematika részévé tehetőek, jó emlék lehet a vendégeiteknek, és egyúttal kiválthatják a köszönőajándék szerepét is. A lentiekben különböző irányvonal, alapanyag és stílusvilág szerint csoportosítottuk ötleteinket, hogy egészen biztosan találjatok olyat, ami beilleszthető a ti esküvőtök hangulatába is.

Greenery

A 2017-ben év színének választott – eredendően a sárga színjegyeket is tartalmazó – greenery mára már sokkal több jelentéstartalommal bővült. A színskála egyik tagjából feltornázta magát a legnépszerűbb esküvői stílusok megnevezései közé, ami köszönhető „örökzöld” eleganciájának, letisztult szín- és eszközhasználatának, és persze annak, hogy szinte bármilyen stílusú esküvői helyszín enteriőrjébe beilleszthető.

Eredeti jelentéseként a greenery a reményt, a megújulást és a frissességet szimbolizálja, amely tökéletes üzenet lehet az esküvőtök napján is.

Gyümölcsök

Amennyiben a dekorációtok színes jegyek köré épül, vagy nem áll távol tőletek a bohókás stílus, hagyjátok a klasszikus névtáblákat, és váltsatok gyümölcsökre! Alma, narancs, gránátalma, mandarin, citrom, kumquat – ezek mind színes és illatos alternatívák lehetnek asztalokon. A teljes összhang érdekében építsétek be ezeket a gyümölcsöket, és azok árnyalatait az asztaldíszekbe is.

Ha viszont nem szeretnétek túl harsány tónusokat használni, bátran nyúlhattok az arany és ezüst után, nagyon sok gyümölcs felületét egységesen be tudjátok borítani ezekkel a színekkel.

Fa ültetőkártyák

Ha természetközeli, rusztikus esküvői helyszínt álmodtatok meg, a fa elemek szinte elkerülhetetlenek a dekorációból. Fokozd az ezek közötti összhangot, és válassz ilyen alapanyagból készült ültetőkártyát! Tó- vagy folyóparti esküvőkhöz például nagyon autentikus, ha uszadékfából készítesz táblácskákat.

A teljes cikk itt olvasható: Ültetőkártyák az esküvőre – Formabontó ötletek

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből