Nyomtatás

Gyönyörû esküvői sminkek és elkészítésük

3293
A menyasszony sminkelésénél elsődleges cél a természetesség megőrzése, miközben kiemeljük az arc angyali szépségét. Meríts ihletet következő esküvői sminkjeink közül és tanuld el a technikát! Barackszín: Arc: A világos bőrûeknek csodálatosan áll a barack színû smink. Egy üde hatású világos alapozás után hamvas púder volt alkalmazva, majd az orcákra halvány barack színû pirosító került.
A legkönnyebben úgy alkalmazhatjuk a pirosítót, ha mosolygunk és a kidomborodó orcát pirosítózzuk. A későbbiekben is ugyanilyen technikával lesz alkalmazva az arc-smink.

Szem:
 A szem alatt alkalmazzunk egy, a bőrszínnél egy árnyalattal világosabb korrektort (leplezzük a fáradt hatású szemeket). Ez után a szemhéjra következhet egy semleges alapozó krém, amely hosszantartóbbá teszi a szemfestéket és egyenletesebb alkalmazást tesz lehetővé. A barack színû szemhéjpúdert alkalmazás után mindig satírozzuk el. Egy fekete szemceruzával vékonyan húzzuk meg a szempillák mentén.

Ajkak
: Egy a szemfestékkel találó rúzst és szájceruzát alkalmazzunk. Befejezés képpen elengedhetetlen a széjfény.
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből