Nyomtatás

Szerelmesek tölgye, 2018. november 2.

784

tolgyÍrd meg a szerelmetek történetét levélben a Szerelmesek Tölgyének, és nyerd meg a romantikus erdei lakosztályt egy hétvégére a pilis erdőben a Wedding Wood területén! A több, mint 200 éves tölgyfa ágai közé két évszázada rejtette el levelét egy lovászfú a nemesi családba tartozó szerelmének, akit máshoz kívánt apja adni.

A levelet a lány helyett a pilisi erdőben imádkozó szerzetes találta meg, aki a levél titkos továbbításában és a lány válaszának visszajuttatásában is segédkezett.

Így levelezett a két fiatal egymással, míg végül a nyár közepén, “a fény győzelmének ünnepén”, Keresztelő János napjának éjszakáján a szerzetes pap meg is eskette őket a tölgy lombja alatt.

Az ifjú házasok Pozsonyba menekültek a lány haragos szülei elől. A lány azonban még évekig leveleket írt hálából a segítőkész szerzetesnek, amelyeket a “Pilisi Szerelmesek Tölgyéhez” címzett. A kor postai szolgáltatására jellemző módon, a leveleket a szerzetes meg is kapta.

Azóta számos szerelmespár váltott üzenetet és gyűrűt is az öreg tölgy árnyékában.

Levélcím: Szerelmesek Tölgye, Budapest 1934
Info: http://szerelmesektolgye.hu

A hagyományos postai levél feladásának határideje: 2018. november 2.
Sorsolás: a Wedding Wood standon 2018. november 11-én!

(Forrás: eskuvo-kiallitas-osz.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből