Nyomtatás

Esküvői nyílt nap - Lázár Lovaspark

2148

Számtalan nagyszerű és igazán rangos rendezvény helyszíne volt már a Lázár Lovaspark. Az esküvő azonban különleges és felejthetetlen esemény, aminek ideális helyszíne lehet lovas parkunk. A természethez és a fővároshoz is közel van, hiszen Budapesttől mindössze 45 km- re egy kilenchektáros zöldövezeti területen helyezkedik el.

A nyílt napon a párok helyszínbejáráson vehetnek részt, hogy megismerjék, miként zajlik majd a lakodalom. A tudnivalókról részletes előadással készülünk, ahol megtekinthetők a lovaspark szolgáltatásai, valamint találkozni lehet az általunk ajánlott esküvői szolgáltatókkal is, akik teljessé teszik a lagzit.  A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kedvezményes áron próbaétkezés rendelhető.

Helyszíneink

Különböző stílusú termeinkben vállaljuk esküvőtök megszervezését és lebonyolítását 50-160 főig, sátor kiegészítéssel akár 400 főig is. A násznép méretéhez illő tágas helyszínekkel rendelkezünk, hogy egy teremben elférjen a vacsora és a tánctér is.
Szolgáltatásaink

A Nagy nap színessé tételéhez a profi kiszolgáláson, a finom ételeken keresztül egyéb szolgáltatásokkal is igyekszünk hozzájárulni.

A következők közül válogathattok:

Nappali vagy éjszakai lovasbemutató
Erdei kocsikázás
Folklórprogram, versenytánc-bemutató
Gyermekfelügyelet
Sztárfellépők, tűzijáték, lufi posta
Limuzin, nosztalgia autók, rendőrmotoros felvezetés
Sofőrszolgálat

A vendégek rendelkezésére áll

Játszótér
Falusi udvar őshonos háziállatokkal
Fogathajtóink történetét bemutató múzeum és istállólátogatás

További információ: lazarlovasparkeskuvo.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből