Nyomtatás

Polgári esküvői ruha variációk, amikben a hivatalban is ragyoghatsz

1240

Idén egy dolgot biztosan megtanultunk: nem a körülmények, hanem szerelmetek teszik az esküvőt azzá, ami. Ne búsulj, ha most csak a polgári ceremóniára kerül sor, egy polgári esküvői ruhában is éppúgy tündökölhetsz, mint ahogyan azt megálmodtad!

Ti is inkább csak a polgári szertartást tartjátok meg szeretteitek legszűkebb körében, a világraszóló lakodalom pedig jövőre tolódott? Akkor bizonyára olyan egyszerűbb ruhát keresel, amiben különlegesnek érezheted magad, mégis visszafogottabb, mint az a szépséges ruhaköltemény, amit majd a nagy násznép előtt öltenél magadra.

Miért kell egyáltalán egyszerűbb ruha a polgári ceremóniára?

Abban az alapvető esetben, ha a polgári ceremóniát rögtön követi a templomi szertartás - már ha terveztek ilyet - és a lakodalom, úgy természetesen nem jellemző a külön polgári esküvői ruha. Ha viszont a polgári szertartás és a nagy esküvő külön napokon van, szokás az egyszerűbb ruha - már csak praktikussági és kényelmi szempontokból is. Ez azonban messze nem jelenti, hogy le kellene mondanod róla, hogy elegáns, gyönyörű ruhában mondhasd ki az Igent! A polgári szertartásra való ruhák között is szebbnél szebb, csak éppen egyszerűbb tervezésű darabokat találsz.

Melyek a legkedveltebb polgári esküvői ruha fazonok?

Sok menyasszony dönt rövid menyasszonyi ruha mellett, ami épp annyira elegáns, mint amennyire praktikus. Számtalan különböző variációt találsz belőle a teljesen egyszerű, letisztult vonalvezetésű fazontól a csipkés vagy tüllszoknyás különlegességekig.

Pinterest galériánkban kedvedre inspirálódhatsz!

(Forrás: www.eskuvo.online.hu)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből