Nyomtatás

Mondd el csokival! Stílusos esküvői köszönőajándékok

900

Van egy melengető érzés abban, amikor az esküvődön körbenézel, és azt látod, hogy a családod, barátaid és a szeretteid csak azért vannak ott, hogy osztozzanak abban a boldogságban, ami aznap körbevesz titeket. Gyakran több száz kilométert utaznak, hogy veletek ünnepeljenek, és az ajándékukkal hozzájáruljanak ahhoz, hogy egy utat, egy otthont, vagy akár a mindennapokat szebbé tegyék számotokra. Bár a legnagyobb köszönet irányukban, ha aznap megtisztelitek őket néhány kedves szóval, vagy egy közös tánccal, ugyanakkor mégis vannak olyan kis apró gesztusok, amelyekkel kifejezheted feléjük, hogy hálás vagy a jelenlétükért és a támogatásukért. Tökéletes opció lehet erre az esküvői köszönőajándék.

Az ajándékok lehetnek kreatívak, klasszikusak, logózottak, édesek, alkoholosak, okosak, növények, esztétikusak, praktikusak, illatosak, évszakhoz igazodóak, szívet melengetőek vagy biztonsági játékra hajtóak – egyszóval legalább olyan sokfélék, mint ahány esküvő létezik.

Stílusában egy köszönőajándék akkor marad igazán emlékezetes, ha az magában hordozza az esküvőtök hangulatát, és képes arra, hogy számos kedves pillanatot csalogasson elő később is a vendégeitekben. Ehhez elengedhetetlen a személyre szabottság és az a gondosság, amellyel a köszönőajándékokat kiválasztjátok. Cikkünkben ebben lesz most segítségetekre Cornejo-Garas Denissey, a budapesti Ghraoui csokoládéüzlet Boutique Managere, aki elkalauzolt minket a kívül-belül édes ajándékdobozok tárházában.

Köszönőajándék minden stílushoz

Ha meg kellene neveznünk egy olyan köszönőajándékot, amely a legszélesebb körben fedi le a vendégek kívánságait, a mérleg gondolkodás nélkül az édességek felé billenne, és magasan diadalmaskodna a többi versenytársával szemben.

Olvass tovább: Mondd el csokival! Stílusos esküvői köszönőajándékok

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből